Zone of the Enders: The 2nd Runner - M∀RS

Foutje gevonden?
Zone of the Enders: The 2nd Runner - M∀RS PlayStation 4
Zone of the Enders: The 2nd Runner - M∀RS
Uit sinds donderdag 6 september 2018
 
2 prijzen gevonden van 29,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 25 maart 2019
Laatste controle op zondag 31 maart 2019

Over Zone of the Enders: The 2nd Runner - M∀RS

Zone of the Enders: The 2ndRUNNER - MRS is de geremasterde versie van de originele titel met prachtig verbeterde grafische voorstellingen en nieuwe geluiden voor consoles en pc's van de volgende generatie. De spelers worden ondergedompeld in spannende mech-action gevechten, alle in de derde persoon in 4K, of kunnen de volledige game voor het eerst in VR beleven. Zone of the Enders: The 2ndRUNNER - MRS beschikt over de volgende nieuwe modussen en functies: - Optioneel ingestelde Pro Mode-controller voor een vlottere selectie van subwapens om snelle vuurgevechten aan te kunnen gaan. - De Very Easy-instelling voor de moeilijkheidsgraad biedt een alternatief voor spelers met interesse in de filmische ervaring van het gameverhaal of voor spelers voor wie VR nieuw is. - Diverse trainingsmodules en een minikaart. Extra VR-content voor een nog fascinerender ervaring: - 3D Hangar: ga het contact aan met Jehuty in VR. - 3D Model Viewer: verken diverse verbeterde 3D-modellen over de volle 360 graden. - Cinematic Theater: na afronding van het spel kan elke verhaalreeks opnieuw worden bekeken met de optie om korte scenes in volledige VR te bekijken. Speler die op PlayStation Network een voorbestelling plaatsen voor een digitale versie, krijgen een speciale PS4 Welcome to MRS herkenningsmelodie en avatars van Zone of the Enders.

Zone of the Enders: The 2ndRUNNER - MRS

De geremasterde versie van de originele titel met prachtig verbeterde grafische voorstellingen en nieuwe geluiden voor consoles en pc's van de volgende generatie. De spelers worden ondergedompeld in spannende mech-action gevechten, alle in de derde persoon in 4K, of kunnen de volledige game voor het eerst in VR beleven.

Zone of the Enders: The 2ndRUNNER - MRS beschikt over de volgende nieuwe modussen en functies:

  • Optioneel ingestelde Pro Mode-controller voor een vlottere selectie van subwapens om snelle vuurgevechten aan te kunnen gaan.
  • De Very Easy-instelling voor de moeilijkheidsgraad biedt een alternatief voor spelers met interesse in de filmische ervaring van het gameverhaal of voor spelers voor wie VR nieuw is.
  • Diverse trainingsmodules en een minikaart. Extra VR-content voor een nog fascinerender ervaring:
  • 3D Hangar: ga het contact aan met Jehuty in VR.
  • 3D Model Viewer: verken diverse verbeterde 3D-modellen over de volle 360 graden.
  • Cinematic Theater: na afronding van het spel kan elke verhaalreeks opnieuw worden bekeken met de optie om korte scenes in volledige VR te bekijken.

Speler die op PlayStation Network een voorbestelling plaatsen voor een digitale versie, krijgen een speciale PS4 Welcome to MRS herkenningsmelodie en avatars van Zone of the Enders.