Yakuza Kiwami

Foutje gevonden?
Yakuza Kiwami PlayStation 4
Yakuza Kiwami
Uit sinds dinsdag 29 augustus 2017
 
2 prijzen gevonden van 19,99 € tot 29,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 11 juli 2019
Laatste controle op dinsdag 20 augustus 2019

Over Yakuza Kiwami

Het is het jaar 2005. Een nieuwe legende wordt geboren op PlayStation 2 Kazuma Kiryu, de Draak van Dojima, in de allereerste Yakuza videogame. Nu, 12 jaar na de originele release, kan je het begin van deze saga opnieuw beleven in een volledig nieuwe HD remake voor PlayStation 4. 'Kiwami' betekent Extreem in het Japans en deze remake neemt deze term serieus.

Dit is niet zomaar de PS2 versie in een hogere resolutie Yakuza Kiwami werd van de grond af opnieuw ontwikkeld, exclusief voor PlayStation 4, waarbij elk detail, elk element is geoptimaliseerd voor een 1080P/60FPS weergave. Alle dialogen zijn opnieuw ingesproken door de originele stemacteurs en voor het eerst zal de Japanse dub ook beschikbaar zijn buiten Japan (met Engelse ondertitels).

Kenmerken:

  • Ideaal voor nieuwkomers die Yakuza voor het eerst hebben ervaren met Yakuza Zero kunnen de Tokyo onderwereld binnenstappen dankzij Yakuza Kiwami.
  • Terug naar de roots: na 30 minuten aan nieuwe verhaalscenes toe, waarin de verhaallijn verder wordt uitgediept. Er zijn ook nieuwe activiteiten toegevoegd (Pocket Circuit Car Racing, MesuKing, nieuwe hostessen), nieuwe side quests en verbeteringen in het vechtsysteem.
  • Majima evrywhere: Volledig nieuw in Kiwami is het Majima Everywheresysteem, waarbij de aartsrivaal het hoofdpersonage willekeurig het leven zuur kan maken en op de vreemdste momenten opduikt in het spel. Op je hoede blijven, is dus de boodschap.
  • Extreme update: Kiwami is volledig opnieuw opgebouwd met nieuwe HD assets, opnieuw opgenomen stemmen van de originele stemacteurs en volledig geoptimaliseerd voor PlayStation 4 in 1080P en 60FPS.

Andere uitvoeringen