Wolfenstein: The New Order & The Old Blood Double Pack

Foutje gevonden?
Wolfenstein: The New Order & The Old Blood Double Pack PlayStation 4
Wolfenstein: The New Order & The Old Blood Double Pack
Uit sinds vrijdag 23 februari 2018
 
7 prijzen gevonden van 22,99 € tot 29,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 6 december 2018
Laatste controle op vrijdag 14 december 2018

Over Wolfenstein: The New Order & The Old Blood Double Pack

Wolfenstein: The Two Pack, filmisch en visueel verbluffend dankzij id® Software’s id Tech® 5-engine, bevat twee bloedstollende campagnes.

Nu zijn de twee veelgeprezen first-person shooters Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The Old Blood verkrijgbaar in één knallende bundel, met hun diepgaande verhalen en meeslepende FPS-gevechten!

Wolfenstein: The Two Pack, filmisch en visueel verbluffend dankzij id® Software’s id Tech® 5-engine, bevat twee bloedstollende campagnes. Nu zijn de twee veelgeprezen first-person shooters Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The Old Blood verkrijgbaar in één knallende bundel, met hun diepgaande verhalen en meeslepende FPS-gevechten!

WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER

Het is het jaar 1960 en de nazi's hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Oorlogsheld B.J. Blazkowicz moet een onmogelijke strijd aangaan tegen het monsterlijke Nazi-regime dat de wereld veroverd heeft.

WOLFENSTEIN: THE OLD BLOOD

Het is het jaar 1946 en de nazi's staan op het punt de Tweede Wereldoorlog te winnen. Om het tij in het voordeel van de geallieerden te keren, moet B.J. Blazkowicz een grootse, tweedelige missie volbrengen in hartje Bavaria...