Wipeout Omega Collection - VR

Foutje gevonden?
Wipeout Omega Collection -  VR PlayStation 4
Wipeout Omega Collection - VR
Uit sinds woensdag 7 juni 2017
 
3 prijzen gevonden van 21,99 € tot 39,98 €
Laatste prijswijziging op donderdag 4 juni 2020
Laatste controle op woensdag 1 juli 2020

Over Wipeout Omega Collection - VR

Grijp nu de toekomst van het racen! Pre-order WipEout Omega Collection. Zorg ervoor dat je niet achterblijft op de startlijn wanneer WipEout Omega Collection ervandoor scheurt op de lanceringsdag.

Grijp nu de toekomst van het racen! Pre-order WipEout Omega Collection. Zorg ervoor dat je niet achterblijft op de startlijn wanneer WipEout Omega Collection ervandoor scheurt op de lanceringsdag. Wees de zwaartekracht te snel af. De wedergeboorte van een beroemde racer. Minder haast, meer snelheid. Bereik je hoogste doel.

Scherpe bochten, bloedstollende loopings en angstaanjagende vrije vallen: ben jij klaar voor de adembenemende en grenzeloze terugkeer van WipEout? De Omega Collection zit boordevol content van WipEout HD, WipEout HD Fury en WipEout 2048 en bevat 26 omkeerbare circuits, 46 unieke vliegtuigen, talloze speltypen en een combinatie van nieuwe en klassieke nummers.

Schakel je concurrentie uit met talloze wapens terwijl je het luchtruim opeist op de meest gedenkwaardige nummers uit de reeks. Of je nu langs een vriend raast in het speltype voor twee spelers met gedeeld scherm of je concurrentie ver achter je laat tijdens de online wedstrijden voor acht spelers: er ligt een razendsnelle en futuristische wereld aan je voeten.

Met verbeterde lichteffecten en scherpe visuals: dit is WipEout zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.