Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition

Foutje gevonden?
Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition PlayStation 4
Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition
Uit sinds dinsdag 10 mei 2016
 
Laatste prijswijziging op dinsdag 5 november 2019
Laatste controle op zaterdag 15 februari 2020

Over Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition

Drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3, Drake's Deception heeft Nathan Drake besloten zijn dagen als schattenjager achter zich te laten. Maar al snel klopt het lot op de deur. Sam, de broer van Nate, is in levensgevaar en heeft dringend hulp nodig. Hij biedt Drake een avontuur waartegen hij geen nee kan zeggen. Sam en Drake gaan op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Ze zoeken naar Libertalia, het piratenparadijs in de bossen van Madagaskar.


Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition

Uncharted 4: A Thief’s End Special Edition bevat:

  • De game: Uncharted 4: A Thief's End
  • Uncharted 4: A Thief’s End Blu-ray Disc
  • Collectible Steelbook case ontworpen door Alexander “That Kid Who Draws” Laccarino
  • 48--pagina tellende hardcover art book samengesteld door Dark Horse en Naughty Dog
  • Naughty Dog & Pirate Sigil stickervel
  • Naughty Dog Points: In-game geld om multiplayer content te unlockenDrie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3, Drake's Deception heeft Nathan Drake besloten zijn dagen als schattenjager achter zich te laten. Maar al snel klopt het lot op de deur. Sam, de broer van Nate, is in levensgevaar en heeft dringend hulp nodig. Hij biedt Drake een avontuur waartegen hij geen nee kan zeggen. Sam en Drake gaan op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Ze zoeken naar Libertalia, het piratenparadijs in de bossen van Madagaskar.


Uncharted 4, A Thief's End neemt je mee op een reis om de wereld door jungles, verre steden en besneeuwde bergtoppen, op zoek naar het fortuin van Avery.


  • Rentenieren is voor watjes:


Drake laat zijn dagen als schattenjager achter zich, maar wordt toch weer in het dievenwereldje gezogen. Dit keer staat er veel op het spel. Drake reist de wereld over op zoek naar een historische samenzwering en een mysterieuze piratenschat. Zijn grootste avontuur zal het uiterste vragen van zijn uithoudingsvermogen en vastberadenheid. Hoe veel is hij bereid op te offeren voor de mensen waarvan hij houdt?


  • Je grote broer heeft hulp nodig:


Sam is vijf jaar ouder dan zijn broertje Nate, die dacht dat hij dood was. Het schijnt dat Nate na zijn verdwijning is begonnen aan zijn leven als schattenjager. Sam is roekelozer dan Nate en is behoorlijk jaloers op de prestaties van zijn kleine broertje.


  • Teammultiplayer:


Beleef je eigen adembenemende momenten wanneer je samen met vrienden de strijd aangaat in de multiplayermodi van Uncharted 4.

- Maak goed gebruik van de unieke, weelderige levels die verkenning, strategie en teamwork belonen en stort jezelf in een multiplayer-ervaring die alle goede dingen van Uncharted bij elkaar brengt.

- Huur een van de vier 'handlangers' in om aan je zijde te vechten. Hij of zij zal je vijanden in de gaten houden, gesneuvelde bondgenoten genezen of ondersteuning bieden met vernietigende wapens.

- Koop een 'mystiek voorwerp' en roep bovennatuurlijke hulp in die doet denken aan Drake's vorige avontuur. Roep de hulp in van El Dorados vervloekte sarcofaag, de krachtige Cintamanisteen van Shambhala of de vurige Djinn uit de geheime stad Ubar om het tij te keren.

Andere uitvoeringen