Tropico 5 - Complete Edition

Foutje gevonden?
Tropico 5 - Complete Edition PlayStation 4
Tropico 5 - Complete Edition
Uit sinds vrijdag 26 mei 2017
 
Laatste prijswijziging op woensdag 8 mei 2019
Laatste controle op vrijdag 17 mei 2019

Over Tropico 5 - Complete Edition

Tropico 5 houdt wijselijk vast aan hetzelfde sterke concept van zijn voorgangers. Als de onvolprezen El Presidente ontwikkel je een klein Caribisch eiland tot een waar paradijs voor je inwoners, maar vooral voor jezelf. Bijgestaan door je trouwe adviseur Penultimo – die zijn complete gebrek aan kennis van zaken compenseert met een forse dosis enthousiasme – probeer je de mensen op je eiland zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeften. Natuurlijk weet El Presidente ...

Tropico 5 houdt wijselijk vast aan hetzelfde sterke concept van zijn voorgangers. Als de onvolprezen El Presidente ontwikkel je een klein Caribisch eiland tot een waar paradijs voor je inwoners, maar vooral voor jezelf. Bijgestaan door je trouwe adviseur Penultimo – die zijn complete gebrek aan kennis van zaken compenseert met een forse dosis enthousiasme – probeer je de mensen op je eiland zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeften. Natuurlijk weet El Presidente dat elke bewoner dol is op de Grote Leider, maar af en toe een dak boven het hoofd of toegang tot fatsoenlijke gezondheidzorg schijnen ze wel te waarderen.

Terwijl je probeert te voldoen aan de eisen van verschillende politieke facties, dissidenten boven de zee uit een vliegtuig gooit, bemoeizuchtige supermachten buiten de deur houdt en kapitalen binnenhaalt met industrie en toerisme, sluis je zo veel mogelijk dollars weg naar je Zwitserse bankrekening als appeltje voor de dorst. Precies zoals een ware dictator betaamt. Op het vlak van presentatie onderscheidt Tropico 5 zich wederom van genregenoten met een zonnige uitstraling en heerlijke muziek die je dagenlang blijft fluiten.

  • De Complete Collection bevat de volledige versie van Tropico 5
  • De twee volledige add-on packs (Espionageand Waterborne)
  • Alle 10 DLC inhoud packs (The Big Cheese, Mad World, Generalissimo, Joint Venture, Surf’s Up, Gone Green, Supervillian , Inquisition, Super Computer and T -Day)

Andere uitvoeringen