Trailblazers

Foutje gevonden?
Trailblazers PlayStation 4
Trailblazers
Uit sinds vrijdag 16 november 2018
 
2 prijzen gevonden van 24,99 € tot 29,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 19 maart 2020
Laatste controle op vrijdag 3 juli 2020

Over Trailblazers

Trailblazers is een frisse nieuwe coöperatieve racetitel met een innovatieve on-track game mechanic: verf de baan, boost met je eigen kleur en werk als een team om te winnen! Race in teams van maximaal drie tegen drie, schilder de baan tijdens het rijden en leg hierbij de belangrijke gebieden vast om zo dynamisch mogelijk te kunnen racen en je team te helpen! Ervaar levendige beelden, betoverende tracks en de schroeiende sensatie van snelheid waarbij spelers de baan beschilderen om voor elk team boost-stroken te creëren. Schilder over de paden van je tegenstander om voordeel voor je team te winnen. Race met flair en stijl om skill points te verzamelen om naar de overwinning te scheuren. Kenmerken: Schilder en boost: Maak kennis met het unieke ‘schilder en boost’ systeem, racers schilderen de baan met hun eigen kleur om op maat gemaakte snelheid-boosts te creëren. Prachtige omgeving: In de race voor glorie zullen spelers zich een weg banen door bergketens, weelderige bossen en de droge woestijnen in Trailblazers Diverse personages:Elke bestuurder speelt een rol in de race gemeenschap en samen ontvouw je het verhaal van de Trailblazers wereld, elk met een specifieke rol en stijl van autorijden. Futuristische wagens: Kies in de showroom uit de snelste racewagens in de Melkweg, elk met aangepaste statistieken die passen bij elke speelstijl en type track. Een muzikaal feest:Geniet van de retro-futuristische soundtrack die perfect bij de stijl van de game past. Goedgekeurde soundtrack met artiesten zoals; Skope, Derevolutions, A. Skillz en meer. Award Winning Artwork:Prachtige artwork ontworpen door BAFTA bekroonde kunstenaar Will Milton. Campaign modus:Spannende uitdagingen voor single- en multiplayer. Multiplayer Mayhem: Spelers kunnen de schokkende hoge snelheid actie ervaren met maximaal zes spelers online, of lokaal via een gedeeld scherm voor maximaal vier lokale spelers. Cross-platform: Speel samen of tegen spelers van hetzelfde of een ander platform! Bonus content: Coole nieuwe toevoegingen en herzieningen voor spelers op de Nintendo Switch™.

Trailblazers is een frisse nieuwe coöperatieve racetitel met een innovatieve on-track game mechanic: verf de baan, boost met je eigen kleur en werk als een team om te winnen! Race in teams van maximaal drie tegen drie, schilder de baan tijdens het rijden en leg hierbij de belangrijke gebieden vast om zo dynamisch mogelijk te kunnen racen en je team te helpen!


Ervaar levendige beelden, betoverende tracks en de schroeiende sensatie van snelheid waarbij spelers de baan beschilderen om voor elk team boost-stroken te creëren. Schilder over de paden van je tegenstander om voordeel voor je team te winnen. Race met flair en stijl om skill points te verzamelen om naar de overwinning te scheuren.


Kenmerken:


  • Schilder en boost: Maak kennis met het unieke ‘schilder en boost’ systeem, racers schilderen de baan met hun eigen kleur om op maat gemaakte snelheid-boosts te creëren.

  • Prachtige omgeving: In de race voor glorie zullen spelers zich een weg banen door bergketens, weelderige bossen en de droge woestijnen in Trailblazers

  • Diverse personages:Elke bestuurder speelt een rol in de race gemeenschap en samen ontvouw je het verhaal van de Trailblazers wereld, elk met een specifieke rol en stijl van autorijden.

  • Futuristische wagens: Kies in de showroom uit de snelste racewagens in de Melkweg, elk met aangepaste statistieken die passen bij elke speelstijl en type track.

  • Een muzikaal feest:Geniet van de retro-futuristische soundtrack die perfect bij de stijl van de game past. Goedgekeurde soundtrack met artiesten zoals; Skope, Derevolutions, A. Skillz en meer.

  • Award Winning Artwork:Prachtige artwork ontworpen door BAFTA bekroonde kunstenaar Will Milton.

  • Campaign modus:Spannende uitdagingen voor single- en multiplayer.

  • Multiplayer Mayhem: Spelers kunnen de schokkende hoge snelheid actie ervaren met maximaal zes spelers online, of lokaal via een gedeeld scherm voor maximaal vier lokale spelers.

  • Cross-platform: Speel samen of tegen spelers van hetzelfde of een ander platform!

  • Bonus content: Coole nieuwe toevoegingen en herzieningen voor spelers op de Nintendo Switch™.

Andere uitvoeringen

Trailblazers

16 nov 2018
bestel nu!!
29,99 €