This is the Police 2

Foutje gevonden?
This is the Police 2 PlayStation 4
This is the Police 2
Uit sinds dinsdag 25 september 2018
 
Laatste prijswijziging op woensdag 25 september 2019
Laatste controle op zondag 13 oktober 2019

Over This is the Police 2

Interpreteer de wet zoals jij dat wilt in This Is The Police 2, het vervolg op het veelgeprezen noir-drama This Is The Police! Bestuur de sheriff, beheer de politie, onderzoek, ondervraag en maak moeilijke beslissingen – probeer hierbij zelf uit de gevangenis te blijven! In een verhaal gedreven mix van avontuur en strategie raak je verzeild in een koude stad langs de grens waar geweld overheerst. Welkom in Sharpwood, waar de mensen hun buren bij naam kennen en trouw blijven aan de tradities, hoe barbaars deze ook kunnen zijn. Smokkelaars, bendes en schreeuwende populisten noemen deze stad hun thuis. Wanhoop groeit hand in hand met geweld. Het is allemaal een uitdaging voor de nieuwe sheriff, Lilly Reed (ingesproken door Sarah Hamilton). Ze worstelt met het handhaven van rust en orde, terwijl haar ondergeschikten niet gewend zijn om commando’s te ontvangen van een jonge vrouw. Alles veranderd wanneer een mysterieuze vreemdeling in Sharpwood verschijnt. Niemand weet wat hij naar de stad zal brengen: redding of verdoemenis.

Interpreteer de wet zoals jij dat wilt in This Is The Police 2, het vervolg op het veelgeprezen noir-drama This Is The Police! Bestuur de sheriff, beheer de politie, onderzoek, ondervraag en maak moeilijke beslissingen – probeer hierbij zelf uit de gevangenis te blijven! In een verhaal gedreven mix van avontuur en strategie raak je verzeild in een koude stad langs de grens waar geweld overheerst.


Welkom in Sharpwood, waar de mensen hun buren bij naam kennen en trouw blijven aan de tradities, hoe barbaars deze ook kunnen zijn. Smokkelaars, bendes en schreeuwende populisten noemen deze stad hun thuis. Wanhoop groeit hand in hand met geweld. Het is allemaal een uitdaging voor de nieuwe sheriff, Lilly Reed (ingesproken door Sarah Hamilton). Ze worstelt met het handhaven van rust en orde, terwijl haar ondergeschikten niet gewend zijn om commando’s te ontvangen van een jonge vrouw. Alles veranderd wanneer een mysterieuze vreemdeling in Sharpwood verschijnt. Niemand weet wat hij naar de stad zal brengen: redding of verdoemenis.

Andere uitvoeringen

This is the Police 2

25 sep 2018
bestel nu!!
19,98 €

This is the Police 2

26 sep 2018
bestel nu!!
19,98 €