The Hunter: Call of the Wild 2019 Edition

Foutje gevonden?
The Hunter: Call of the Wild 2019 Edition PlayStation 4
The Hunter: Call of the Wild 2019 Edition
Uit sinds dinsdag 23 oktober 2018
 
2 prijzen gevonden van 40,99 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 23 oktober 2019
Laatste controle op vrijdag 17 januari 2020

Over The Hunter: Call of the Wild 2019 Edition

theHunter, Call of the Wild biedt de meest meeslepende jachtervaring ooit. Stap een schitterende open wereld in die bruist van het leven, van indrukwekkende herten en ontzagwekkende bizons tot de talloze vogels, diertjes en insecten uit de wildernis. Elke centimeter van de 128 vierkante kilometer van de wereld is gemaakt met Apex, de bekroonde technologie die tot stand gekomen is tijdens tien jaar explosieve actiegames ontwikkelen. Naast de rijke singleplayerervaring biedt theHunter, Call of the Wild unieke multiplayeropties - coöperatief en competitief - voor maximaal 8 spelers. Deel de ultieme jachtervaring met vrienden en zet een prestatie neer om trots op te zijn.
theHunter, Call of the Wild biedt de meest meeslepende jachtervaring ooit. Stap een schitterende open wereld in die bruist van het leven, van indrukwekkende herten en ontzagwekkende bizons tot de talloze vogels, diertjes en insecten uit de wildernis.

Elke centimeter van de 128 vierkante kilometer van de wereld is gemaakt met Apex, de bekroonde technologie die tot stand gekomen is tijdens tien jaar explosieve actiegames ontwikkelen. Naast de rijke singleplayerervaring biedt theHunter, Call of the Wild unieke multiplayeropties - coöperatief en competitief - voor maximaal 8 spelers. Deel de ultieme jachtervaring met vrienden en zet een prestatie neer om trots op te zijn.

Andere uitvoeringen