The Escapists: The Walking Dead Edition

Foutje gevonden?
The Escapists: The Walking Dead Edition PlayStation 4
The Escapists: The Walking Dead Edition
Uit sinds dinsdag 16 februari 2016
 
Laatste prijswijziging op zaterdag 22 juni 2019
Laatste controle op zaterdag 4 juli 2020

Over The Escapists: The Walking Dead Edition

In The Escapists - The Walking Dead Edition is Rick Grimes verantwoordelijk voor een groep van overlevenden in een wereld vol zombies. Hij moet de veiligheid van de groep waarborgen door het zoeken naar een veilige vluchtweg uit ieder gebieden veel gevaarlijke taken uitvoeren om zoveel mogelijk personen van zijn groep in leven te houden. The Escapists - The Walking Dead Edition volgt trouw de tijdlijn van de Walking Dead strips.

Door de bekroonde indie-game The Escapists te combineren met het wereldwijde fenomeen The Walking Dead, krijg je The Escapists: The Walking Dead. In deze unieke game, die volledig is opgezet in de 8-bit pixelstijl van The Escapists, speel je als Rick Grimes die het opneemt tegen horden zombies.

Rick heeft de leiding over een groepje overlevenden, waarvan velen uit het originele stripboek, zoals Maggie, Hershel, Glenn en Michonne. Rick moet de veiligheid van de groep garanderen door een veilige ontsnappingsroute uit elk gebied te zoeken en gevaarlijke taken op zich nemen om de groep in leven te houden. De game houdt zich trouw aan de tijdlijn van het stripverhaal dus moet Rick zich eerst uit het Harrison Memorial Hospital zien te vechten en de boerderij van de familie Greene bezoeken voordat hij bestemmingen als de Meriweather Correctional Facility en Woodbury bezoekt.

Bescherm de levenden en ontsnap aan de doden als je dit epische verhaal van het bekroonde stripboek speelt.

Andere uitvoeringen