The Crew PlayStation 4
The Crew
Uit sinds dinsdag 2 december 2014
 
Laatste prijswijziging op dinsdag 31 maart 2020
Laatste controle op zaterdag 30 mei 2020

Over The Crew

Word lid van een levende, ademende wereld van autoliefhebbers, waar je altijd iemand naast je hebt, klaar om op nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je kan naadloos in en uit elkaars game springen op elk gewenst moment om je krachten bundelen om de zwaarste uitdagingen te overwinnen.

Verdrijf een rivaliserende factie racers op de Las Vegas Strip, ontsnappen aan de politie patrouilles door het centrum van Chicago, of confronteer een rivaliserende crew op snelwegen langs het strand in Florida. Verzamel je bemanning van vier rijders en neem ze mee door een spannende rit door de hele VS.

Ga op een meedogenloze rit om de 510s neer te halen, een gang van Detroits illegale straatracers. Jouw plan? Een reputatie opbouwen in de underground racing scene en stad voor stad hun activiteiten saboteren door heel Amerika heen. Vind je weg in de drukke straten van New York en Los Angeles, cruise langs Miami Beach of trek door de wilde natuur van Monument Valley. Iedere locatie heeft zijn eigen kenmerken en verrassingen om te overwinnen. Op jouw reis ontmoet je andere spelers; allemaal potentiƫle teamgenoten of rivalen.

Dit is rijden: spannend, gevarieerd en volledige vrijheid.

Kenmerken:

- Race samen met je eigen crew van vier vrienden zonder enige laadtijd om talloze missies te voltooien. Haal rivaliserende bendes neer, onderschep auto-onderdelen, doe mee aan een race van de berg af, of bezoek de bezienswaardigheden die Amerika te bieden.

- De hele Verenigde Staten is jouw racebaan. Verken gigantische steden als San Francisco, Las Vegas, Miami, New York en vele anderen.

- Race op volle snelheid in jouw gepersonaliseerde auto van oost naar west in 2 uur, afhankelijk van de prestaties en de weg die je neemt.

- Wil je racen in de stad, buitenwijken, heuvels, het platteland, bergen, de woestijn of racebanen? Het is allemaal mogelijk.

- Pas je auto helemaal aan op jouw stijl en voorkeur met het meest uitgebreide tuning-systeem. Zo ben je altijd klaar voor de volgende uitdaging.

- Ga ook buitenshuis door met spelen op iOS, Android tablets en online. Je vrienden zijn al Amerika aan het verkennen, maar jij kan je auto al helemaal tunen om gelijk mee te doen als je thuis bent.

Andere uitvoeringen

The Crew

02 dec 2014
bestel nu!!
21,99 €

The Crew: Wild Run Edition

19 nov 2015
bestel nu!!