Tales of Vesperia: Definitive Edition (Premium Edition)

Foutje gevonden?
Tales of Vesperia: Definitive Edition (Premium Edition) PlayStation 4
Tales of Vesperia: Definitive Edition (Premium Edition)
Uit sinds vrijdag 11 januari 2019
 
2 prijzen gevonden van 53,00 € tot 69,98 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 28 mei 2019
Laatste controle op zondag 18 augustus 2019

Over Tales of Vesperia: Definitive Edition (Premium Edition)

Tales of Vesperia viert zijn 10e verjaardag en is een van de meest geliefde games uit de Tales of-serie. De game is er nu terug met een verhoogde resolutie, nieuwe personages, events en kostuums die nooit eerder in het Westen werden gelanceerd. De terugkeer van een favoriet: Het verhaal van een jonge held op zoek naar rechtvaardigheid waar Tales-fans meteen aan verknocht geraakten, keert terug en ditmaal op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc met een verhoogde resolutie

Tales of Vesperia: Definitive Edition (Premium Edition) bevat

  • Tales of Vesperia: Definitive Edition Game.
  • Premium Edition Box.
  • Artbook.
  • Repede Metalcase.
  • Pin Badge Set.
  • 4 CD's Soundtrack.
  • Collectible Cards Set.
  • Chibi Chara Stickers Set.

Tales of Vesperia viert zijn 10e verjaardag en is een van de meest geliefde games uit de Tales of-serie. De game is er nu terug met een verhoogde resolutie, nieuwe personages, events en kostuums die nooit eerder in het Westen werden gelanceerd. De terugkeer van een favoriet: Het verhaal van een jonge held op zoek naar rechtvaardigheid waar Tales-fans meteen aan verknocht geraakten, keert terug en ditmaal op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc met een verhoogde resolutie.

Alles-in-een: Ga aan de slag met de Definitive Edition van Tales of Vesperia en geniet van vernieuwde graphics, een ongelofelijke soundtrack, uitdagende minigames, baasgevechten en een collectie aan nooit eerder verschenen kostuums.

Een grote groep: Yuri trekt op avontuur met Estelle, een jonge edelvrouw; er is Karol; een jongen die zijn eigen gilde wenst op te richten; Rita, een excentrieke scholier; Raven, een ontspannen boogschutter; Judith, een mysterieuze dragonder; en Repede, een hond die pijp rookt Nu sluiten twee extra speelbare personages zich aan bij de groep. Patty Fleur, een vrolijk en taai jong, piratenmeisje op zoek naar schatkisten, avontuur en haar verloren herinneringen. Flynn Scifo, Yuris beste vriend en Imperial Knight, sluit zich aan bij de rest. Vecht met flair: Breng je favoriete team samen en geniet van real-time gevechten met je Mystic Artes en andere vaardigheden.