Super Bomberman R: Shiny Edition

Foutje gevonden?
Super Bomberman R: Shiny Edition PlayStation 4
Super Bomberman R: Shiny Edition
Uit sinds donderdag 14 juni 2018
 
7 prijzen gevonden van 37,95 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 14 november 2018
Laatste controle op donderdag 15 november 2018

Over Super Bomberman R: Shiny Edition

Speel alleen of met een vriend in een Verhaalmodus, boordevol diverse niveaus. Herbeleef de klassieke Strijdmodus, of ontdek de gloednieuwe Grand Prix-modus waarin het teamspel net zo belangrijk is als de individuele vaardigheden. Nieuwe personages doen mee aan het gevecht, speel lokaal of online met vrienden en spelers van over de hele wereld. Super Bomberman R is het grootste Bomberman-spel ooit.

Super bomberman r: shiny edition bevat:

  • Extra personage "Master Chief Bomber".
  • Extra personage "Golden Vic Viper".
  • Extra personages "8 schitterende Bomberman-broers".

Super bomberman r komt naar xbox one

Speel alleen of met een vriend in een Verhaalmodus, boordevol diverse niveaus. Herbeleef de klassieke Strijdmodus, of ontdek de gloednieuwe Grand Prix-modus waarin het teamspel net zo belangrijk is als de individuele vaardigheden! Nieuwe personages doen mee aan het gevecht, speel lokaal of online met vrienden en spelers van over de hele wereld! Super Bomberman R is het grootste Bomberman-spel ooit.

Verhaalmodus:

Een campagne die alleen of met een vriend in lokale coöperatie kan worden gespeeld. Doe mee met de 8 Bomberman-helden en help hen om de boosaardige keizer Buggler te verslaan.

Strijdmodus:

De klassieke en leuke Strijdmodus is terug. Speel met maximaal 8 spelers lokaal of 8 spelers online.

Grand prix:

Grand Prix is een nieuwe competitieve modus waarin teamwerk centraal staat. Welk team toont de beste vaardigheden en wordt gekroond als de beste in het Universum?

Andere uitvoeringen