Sonic Forces + Sonic Mania Plus Double Pack

Foutje gevonden?
Sonic Forces + Sonic Mania Plus Double Pack PlayStation 4
Sonic Forces + Sonic Mania Plus Double Pack
Uit sinds vrijdag 23 november 2018
 
Laatste prijswijziging op zaterdag 23 november 2019
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over Sonic Forces + Sonic Mania Plus Double Pack

Sonic Forces: In SONIC FORCES heeft de boosaardige Dr. Eggman de wereld veroverd met hulp van een machtige, mysterieuze nieuwe schurk: Infinite. Nu moet je Sonic helpen om een leger te bouwen en de wereld te bevrijden van chaos en vernietiging. Versla vijanden met ongelooflijke snelheid als Modern Sonic, zoef over gevaarlijke platforms als Classic Sonic en creeer je eigen aangepaste held met een verscheidenheid aan krachtige gadgets. Beleef supersnelle actie met drie unieke gameplay-stijlen, verken iconische levels en vecht in uitzonderlijke extra content met Shadow als speelbaar personage. Het lot van Sonic the Hedgehogs wereld ligt in jouw handen. Doe mee met de opstand. Sonic Mania Plus: Speel als Sonic, Tails, en Knuckles terwijl je door nieuwe Zones snelt die gebaseerd zijn op de klassieke games uit de jaren '90. Elke level zit propvol spannende verrassingen en uitdagende nieuwe bossfights. Waag je door de nieuwe levels met behulp van Sonic's nieuwe Drop Dash, Tails' nieuwe vliegactie, Knuckles zijn klimvaardigheden, en bestrijd Dr. Eggman's robotten. Het spel bevat talloze nieuwe paden en geheimen om te ontdekken. Sonic Mania Plus bevat volgende extra's: Fysieke items: - Holografische / metalen folie O-ring. - SEGA Megadrive omkeerbare inlay. - Artbook met 32 pagina's. Nieuwe digitale inhoud: - 2 nieuwe speelbare personages - Mighty the Armadillo + Ray the Squirrel. - Nieuwe competitiemodus voor meerdere spelers. - Sla je speedrun pogingen op en bekijk ze achteraf opnieuw. - Herwerkte levels. - Verbeterde Boss-moeilijkheidsgraden.

Sonic Forces:

In SONIC FORCES heeft de boosaardige Dr. Eggman de wereld veroverd met hulp van een machtige, mysterieuze nieuwe schurk: Infinite. Nu moet je Sonic helpen om een leger te bouwen en de wereld te bevrijden van chaos en vernietiging. Versla vijanden met ongelooflijke snelheid als Modern Sonic, zoef over gevaarlijke platforms als Classic Sonic en creeer je eigen aangepaste held met een verscheidenheid aan krachtige gadgets.

Beleef supersnelle actie met drie unieke gameplay-stijlen, verken iconische levels en vecht in uitzonderlijke extra content met Shadow als speelbaar personage. Het lot van Sonic the Hedgehogs wereld ligt in jouw handen. Doe mee met de opstand. Sonic Mania Plus: Speel als Sonic, Tails, en Knuckles terwijl je door nieuwe Zones snelt die gebaseerd zijn op de klassieke games uit de jaren '90. Elke level zit propvol spannende verrassingen en uitdagende nieuwe bossfights. Waag je door de nieuwe levels met behulp van Sonic's nieuwe Drop Dash, Tails' nieuwe vliegactie, Knuckles zijn klimvaardigheden, en bestrijd Dr. Eggman's robotten. Het spel bevat talloze nieuwe paden en geheimen om te ontdekken.

Sonic Mania Plus bevat volgende extra's: Fysieke items:

  • Holografische / metalen folie O-ring.
  • SEGA Megadrive omkeerbare inlay.
  • Artbook met 32 pagina's.

Nieuwe digitale inhoud:

  • 2 nieuwe speelbare personages
  • Mighty the Armadillo + Ray the Squirrel.
  • Nieuwe competitiemodus voor meerdere spelers.
  • Sla je speedrun pogingen op en bekijk ze achteraf opnieuw.
  • Herwerkte levels.
  • Verbeterde Boss-moeilijkheidsgraden.

Andere uitvoeringen

Sonic Forces

07 nov 2017
bestel nu!!
34,99 €

Sonic Forces

07 nov 2017
bestel nu!!
34,99 €

Sonic Forces

07 nov 2017
bestel nu!!
29,98 €