Resident Evil 7 Gold Edition

Foutje gevonden?
Resident Evil 7 Gold Edition PlayStation 4
Resident Evil 7 Gold Edition
Uit sinds dinsdag 12 december 2017
 
5 prijzen gevonden van 24,99 € tot 52,94 €
Laatste prijswijziging op zondag 7 juli 2019
Laatste controle op maandag 15 juli 2019

Over Resident Evil 7 Gold Edition

Resident Evil 7 Gold Edition bevat het spel, alle reeds beschikbare DLC episodes alsook de nieuwe 'The End of Zoe' en 'Not a Hero' episodes.

Resident Evil 7, Biohazard luidt een nieuw tijdperk in voor de Resident Evil reeks en opent een deur naar een angstaanjagende horror-ervaring.

De game vindt plaats na de dramatische gebeurtenissen in Resident Evil 6.

Als speler betreedt je een sinister huis op een plantage in hedendaags landelijk Amerika. Voor het eerst in de reeks ervaar je de survival horror vanuit een eerste-persoon-perspectief en voel je de verstikkende atmosfeer aan den lijve terwijl je op verkenning gaat in het huis.

Kenmerken:

  • Open de deur naar een nieuw horror tijdperk: Voor het eerst komt Resident Evil naar de nieuwe consoles, Windows PC en PlayStation VR. -
  • Terug naar de roots: Resident Evil 7, Biohazard grijpt terug naar de iconische gameplay van de reeks inclusief verkenning, puzzels en een verstikkende spanning en brengt al deze elementen naar een nieuw niveau voor een volledig nieuwe horror-ervaring.
  • Meeslepende, bloederige horror: Ervaar de horror zelf dankzij het nieuwe eerste-persoon-perspectief. Compatibiliteit met PlayStation VR maakt de belevenis nog intenser.
  • Gemaakt met RE Engine: De nieuwe grafische engine van Capcom combineert een baanbrekende audio-ervaring met visuele technieken die zorgen voor een fotorealistische look.


Andere uitvoeringen