Rage 2 Collectors Edition

Foutje gevonden?
Rage 2 Collectors Edition PlayStation 4
Rage 2 Collectors Edition
Uit sinds dinsdag 14 mei 2019
 
3 prijzen gevonden van 129,98 € tot 129,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 14 februari 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over Rage 2 Collectors Edition

Tijdens de BE3 Showcase in Los Angeles heeft Bethesda nog meer laten zien van de chaos van RAGE 2. De nieuwe first-person shooter open wereld game is vanaf lente 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Daarnaast is de exclusieve Collector’s Edition met een op te hangen, pratend en zingend mutant hoofd aangekondigd. Ontdek een dystopische wereld zonder maatschappij, rechtsgang en orde. RAGE 2 brengt twee grote studio’s samen: Avalanche Studios, meester van waanzinnige open werelden en id Software, de goden van first person shooters. Samen brengen zij een gigantisch bloedbad. Ga overal naartoe, schiet alles neer en laat alles ontploffen. Een asteroïde heeft 80% van de wereldbevolking vernietigd. Meedogenloze en bloeddorstige bendes dwalen over de open wegen en de overheersende Authority probeert met een ijzeren vuist te regeren. Je speelt als Walker, de laatste Ranger uit de Wasteland die een bedreiging vormt voor hun macht. Je hebt geen huis meer en bent voor dood achtergelaten. Nu moet je strijden voor gerechtigheid en vrijheid. Ontdek gruwelijke voertuiggevechten, supersnelle first-person actie en een open wereld vol met waanzin. Scheur door de meedogenloze Wasteland terwijl je bloederige gevechten aangaat met Gangs om zo de gereedschap en technologie te vinden die je nodig hebt om de Authority voor eens en altijd uit te schakelen. De RAGE 2 Collector’s Edition is nu te pre-orderen bij geselecteerde retailers en bevat een heleboel extra’s naast het op te hangen hoofd van Ruckus the Crusher! Deze halfdode mutant hangt aan de muur en praat en zingt liedjes. De Collector’s Edition bevat ook: •Een exclusief steel book •Een Collector’s Edition poster •Bonus Digitale Content: oExclusieve Bonus Missie -- Cult of the Death God oThe DOOM BFG oEen Mutant Monster Truck Skin oWasteland Wizard Cheat Codes oProgress Booster oNicholas Raine Armor en Settler Pistool oEen exclusieve Battle Standard om van je wagen af te laten vliegen Voor meer informatie over RAGE 2 ga naar https://bethesda.net/en/game/rage2.

Tijdens de BE3 Showcase in Los Angeles heeft Bethesda nog meer laten zien van de chaos van RAGE 2. De nieuwe first-person shooter open wereld game is vanaf lente 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Daarnaast is de exclusieve Collector’s Edition met een op te hangen, pratend en zingend mutant hoofd aangekondigd.

Ontdek een dystopische wereld zonder maatschappij, rechtsgang en orde. RAGE 2 brengt twee grote studio’s samen: Avalanche Studios, meester van waanzinnige open werelden en id Software, de goden van first person shooters. Samen brengen zij een gigantisch bloedbad. Ga overal naartoe, schiet alles neer en laat alles ontploffen.

Een asteroïde heeft 80% van de wereldbevolking vernietigd. Meedogenloze en bloeddorstige bendes dwalen over de open wegen en de overheersende Authority probeert met een ijzeren vuist te regeren. Je speelt als Walker, de laatste Ranger uit de Wasteland die een bedreiging vormt voor hun macht. Je hebt geen huis meer en bent voor dood achtergelaten. Nu moet je strijden voor gerechtigheid en vrijheid. Ontdek gruwelijke voertuiggevechten, supersnelle first-person actie en een open wereld vol met waanzin. Scheur door de meedogenloze Wasteland terwijl je bloederige gevechten aangaat met Gangs om zo de gereedschap en technologie te vinden die je nodig hebt om de Authority voor eens en altijd uit te schakelen.

De RAGE 2 Collector’s Edition is nu te pre-orderen bij geselecteerde retailers en bevat een heleboel extra’s naast het op te hangen hoofd van Ruckus the Crusher! Deze halfdode mutant hangt aan de muur en praat en zingt liedjes. De Collector’s Edition bevat ook:

  1. Een exclusief steel book
  2. Een Collector’s Edition poster
  3. Bonus Digitale Content:
  • Exclusieve Bonus Missie -- Cult of the Death God
  • The DOOM BFG
  • Een Mutant Monster Truck Skin
  • Wasteland Wizard Cheat Codes
  • Progress Booster
  • Nicholas Raine Armor en Settler Pistool
  • Een exclusieve Battle Standard om van je wagen af te laten vliegen

Voor meer informatie over RAGE 2 ga naar https://bethesda.net/en/game/rage2.

Andere uitvoeringen

Rage 2

14 mei 2019
bestel nu!!
21,95 €

Rage 2

14 mei 2019
bestel nu!!
20,99 €

Rage 2 Deluxe Edition

14 mei 2019
bestel nu!!
43,00 €

Rage 2 Deluxe Edition

14 mei 2019
bestel nu!!