PS4 Slim Console - 500GB - Wit

Foutje gevonden?
PS4 Slim Console - 500GB - Wit PlayStation 4
PS4 Slim Console - 500GB - Wit
Uit sinds vrijdag 16 september 2016
 
Laatste prijswijziging op woensdag 4 september 2019
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over PS4 Slim Console - 500GB - Wit

Sony PlayStation camera niet inbegrepen. Deze camera voor de Sony PlayStation 4 is los verkrijgbaar !! Inhoud: - Sony PlayStation 4 500gb console Zwart. - 1x Draadloze Dualshock 4 controller (nieuw model). - In ear mono oordopje. - AC Net snoer. - HDMI kabel. - USB kabel. - Snelstartgids. - Garantiehandleiding. - Veiligheidsgids. - Vertical Stand niet inbegrepen. PlayStation 4 500Gb Slim Ervaar een kleinere PS4 met geweldige gamepower. De interne architectuur van de nieuwe PS4 slim is vernieuwd, waardoor het volume met meer dan 30% is verminderd ten opzichte van de vorige modellen. Dit model weegt minder dan zijn voorgangers en is energiezuiniger. High Dynamic Range: De PS4 Slim, ondersteunt de nieuwe HDR beeldtechnologie waarbij details in zowel de heldere als de donkere delen van het beeld goed zichtbaar zijn en een breder scala aan kleuren kan weergegeven worden. Als je een HDR-compatibele TV hebt, kan je in de ondersteunde games en videocontent beelden beleven, die er realistischer, levendiger en echter uitzien, meer op de manier waarop het menselijk oog de echte wereld ziet. De beste plek om te spelen: Het Sony PlayStation 4-systeem is de beste plek om te spelen dankzij dynamisch, verbonden gamen, krachtige graphics, hoge snelheid, geavanceerde personalisatie, goed geintegreerde sociale mogelijkheden en vernieuwende functies voor een tweede scherm. Bij het PS4-systeem ligt de nadruk op de gamer, wat blijkt uit de combinatie van ongeevenaarde content, meeslepende game-ervaringen, al je favoriete digitale entertainmentapps en exclusieve Sony PlayStation-games. Gefocust op de gamer, inspiratie voor de ontwikkelaar: Het PS4-systeem is gefocust op de gamer, wat de allerbeste games en de meest meeslepende ervaringen op het systeem mogelijk maakt. Het PS4-systeem stelt de beste game-ontwikkelaars ter wereld in staat hun creativiteit de vrije loop te laten en de grenzen van gamen te verleggen met een systeem dat specifiek aan hun behoeften is aangepast. Het PS4-systeem draait op een krachtige aangepaste chip met acht x86-64-cores en een hypermoderne 1.84 TFLOPS-graphics processor met een ultrasnel GDDR5-systeemgeheugen van 8 GB, wat het ontwikkelen van games makkelijker maakt en zorgt dat er meer met het platform kan worden bereikt. Daardoor bestaan er nu meer games die krachtige, waarheidsgetrouwe graphics en zeer meeslepende ervaringen bieden. Tov zijn voorgangers heeft de slim geen optical output. Deel je spelervaring: Sociale interacties staan centraal binnen de PS4-ervaring. Zo zal de console een 'always on' videosysteem bevatten waarmee je naadloos gameplay footage kunt uploaden naar sociale netwerken. En dit allemaal met een druk de SHARE-knop van de controller! Neem het nog een stapje verder en zet een live uitzending van je speelsessie op waarnaar iedereen via het internet naar kan komen kijken.

Sony PlayStation camera niet inbegrepen. Deze camera voor de Sony PlayStation 4 is los verkrijgbaar !!

Inhoud

  • Sony PlayStation 4 500gb console Zwart.
  • 1x Draadloze Dualshock 4 controller (nieuw model).
  • In ear mono oordopje.
  • AC Net snoer.
  • HDMI kabel.
  • USB kabel.
  • Snelstartgids.
  • Garantiehandleiding.
  • Veiligheidsgids.
  • Vertical Stand niet inbegrepen.

PlayStation 4 500Gb Slim Ervaar een kleinere PS4 met geweldige gamepower. De interne architectuur van de nieuwe PS4 slim is vernieuwd, waardoor het volume met meer dan 30% is verminderd ten opzichte van de vorige modellen. Dit model weegt minder dan zijn voorgangers en is energiezuiniger.

High Dynamic Range

De PS4 Slim, ondersteunt de nieuwe HDR beeldtechnologie waarbij details in zowel de heldere als de donkere delen van het beeld goed zichtbaar zijn en een breder scala aan kleuren kan weergegeven worden. Als je een HDR-compatibele TV hebt, kan je in de ondersteunde games en videocontent beelden beleven, die er realistischer, levendiger en echter uitzien, meer op de manier waarop het menselijk oog de echte wereld ziet.

De beste plek om te spelen

Het Sony PlayStation 4-systeem is de beste plek om te spelen dankzij dynamisch, verbonden gamen, krachtige graphics, hoge snelheid, geavanceerde personalisatie, goed geintegreerde sociale mogelijkheden en vernieuwende functies voor een tweede scherm. Bij het PS4-systeem ligt de nadruk op de gamer, wat blijkt uit de combinatie van ongeevenaarde content, meeslepende game-ervaringen, al je favoriete digitale entertainmentapps en exclusieve Sony PlayStation-games.

Gefocust op de gamer, inspiratie voor de ontwikkelaar

Het PS4-systeem is gefocust op de gamer, wat de allerbeste games en de meest meeslepende ervaringen op het systeem mogelijk maakt. Het PS4-systeem stelt de beste game-ontwikkelaars ter wereld in staat hun creativiteit de vrije loop te laten en de grenzen van gamen te verleggen met een systeem dat specifiek aan hun behoeften is aangepast. Het PS4-systeem draait op een krachtige aangepaste chip met acht x86-64-cores en een hypermoderne 1.84 TFLOPS-graphics processor met een ultrasnel GDDR5-systeemgeheugen van 8 GB, wat het ontwikkelen van games makkelijker maakt en zorgt dat er meer met het platform kan worden bereikt. Daardoor bestaan er nu meer games die krachtige, waarheidsgetrouwe graphics en zeer meeslepende ervaringen bieden. Tov zijn voorgangers heeft de slim geen optical output.

Deel je spelervaring

Sociale interacties staan centraal binnen de PS4-ervaring. Zo zal de console een 'always on' videosysteem bevatten waarmee je naadloos gameplay footage kunt uploaden naar sociale netwerken. En dit allemaal met een druk de SHARE-knop van de controller! Neem het nog een stapje verder en zet een live uitzending van je speelsessie op waarnaar iedereen via het internet naar kan komen kijken.