Project Cars (GOTY Edition)

Foutje gevonden?
Project Cars (GOTY Edition) PlayStation 4
Project Cars (GOTY Edition)
Uit sinds donderdag 29 september 2016
 
4 prijzen gevonden van 29,98 € tot 50,00 €
Laatste prijswijziging op woensdag 13 mei 2020
Laatste controle op maandag 25 mei 2020

Over Project Cars (GOTY Edition)

Project CARS is de meest authentieke, mooie, intense en technisch hoogstaande racing game ter wereld. Geleid, getest en beoordeeld door een gepassioneerde groep race-fans en professionele coureurs. Deze game vertegenwoordigt de volgende generatie van racing simulatie als de ultieme combinatie van de passie van de fans en de expertise van de ontwikkelaar.

Project CARS is de meest authentieke, mooie, intense en technisch hoogstaande racing game ter wereld.

Project CARS is geleid, getest en beoordeeld door een gepassioneerde groep race-fans en professionele coureurs. Deze game vertegenwoordigt de volgende generatie van racing simulatie als de ultieme combinatie van de passie van de fans en de expertise van de ontwikkelaar.

Creëer een coureur, kies uit een enorme hoeveelheid motorsports en schakel naar de hoogste versnelling om Historic Goals na te jagen en ultieme erkenning te verdienen in de Hall of Fame. Laat vervolgens zien hoe goed jij rijdt door het online op te nemen tegen de rest van de wereld. Test je vaardigheden in competitieve race weekends, time challenges voor het scorebord of events die continue geupdate worden door de community.

Met het grootste aantal parcours van elke recente racing game, een revolutionair dynamisch systeem voor realistische tijd en weersomstandigheden, ongelooflijke graphics en besturing, diepe tuning en pit stop functionaliteit en ondersteuning voor Oculus Rift (PC) en Project Morpheus, laat Project CARS de concurrentie ver achter zich.

Featuring all the elements that made the original core experience a runaway success, the Game of the Year Edition will add even more to what is already the definitive racing sim:

  • ​An additional 50+ cars (125 total)
  • 4 tracks (35 unique locations, 100+ layouts total)
  • 60+ community-created liveries
  • 500+ features and improvements that have been added since launch

In addition, the Game Of The Year Edition will feature two distinctive and exclusive items:

  • The iconic Nurburgring Combined Nordschieife + GP circuit 
  • Two Project CARS exclusive vehicles from Pagani – the Zonda Revolucion and Huayra BC unveiled at this year’s Geneva Motor Show


Andere uitvoeringen

Project Cars

07 mei 2015
bestel nu!!
24,99 €

Project Cars

07 mei 2015
bestel nu!!
24,99 €

Project Cars 2 Ultra Edition

22 sep 2017
bestel nu!!