Pillars of Eternity Complete Edition

Foutje gevonden?
Pillars of Eternity Complete Edition PlayStation 4
Pillars of Eternity Complete Edition
Uit sinds maandag 25 september 2017
 
5 prijzen gevonden van 17,50 € tot 52,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 11 juli 2019
Laatste controle op donderdag 12 december 2019

Over Pillars of Eternity Complete Edition

In Pillars of Eternity ENG voor PS4 ben je een Watcher die zielen en herinneringen kan zien. Je bent dus de geknipte held om de mensen van Dyrwood te helpen.

In de regio van Dyrwood zijn de mensen aan hun lot overgelaten door de goden. Tot overmaat van ramp worden de kinderen geboren zonder ziel. Deze RPG neemt de Watcher en zijn reisgezellen mee op een avontuur waarin een ijzersterke plot is gekoppeld aan een prachtige spelwereld en bloedstollende gevechten. Hoe het verhaal afloop hangt volledig af van de keuzes die jij maakt.


Elke actie heeft gevolgen!

Pillars of Eternity Complete Edition bevat de game en de beide uitbreidingen the White March Part I en II. De Complete Edition van Pillars of Eternity heeft onder andere een aangepaste interface en aangepaste controls gekregen om de game beter speelbaar op consoles te maken.

Pillars of Eternity, de ultieme roleplay ervaring op pc, komt naar Xbox One en PlayStation 4! Pilars - gemaakt door Obsidian Entertainment, meesters van het RPG-genre - begon als een Kickstarter-project, waarbij het alle funding goals verbrak en meer dan 75.000 backers aantrok. Na release won het tientallen prijzen en kreeg de game lovende kritieken. Nu brengt Paradox Arctic in samenwerking met 505 Games Pillars' fantastische wereld, tactische gevechten en onvergetelijk verhaal naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Pillars of Eternity neemt je mee terug naar de tijd van de oude heroïsche legendes. Dompel jezelf onder in een klassieke RPG, vol diepte, fantasie en nostalgie. Ben je klaar om een nieuwe, onbekende wereld verkennen? Alle beslissingen die je maakt zal je lot en de loop van de wereld beïnvloeden! Verzamel je bondgenoten tijdens jouw zoektocht naar verborgen schatten en de oude mythen. 

Je kunt kiezen uit zes speelbare rassen, elk met maximaal vier sub-races: Human, Aumaua, Dwerg, Elf, Orlaner of Goddelijk. Of speel je liever als zwaarlijvig berg dwerg of als één van de wereldvreemde Moon God. Door de overvloed aan beschikbare races en sub-races kunt je naar eigen persoonlijke wens een karakter aanmaken en dus deze game precies zo spelen zoals je het graag wilt. 

Betreed een wereld vol met leven: majestueuze watervallen, enorme rivieren en meren. Met weerseffecten zoals mist, regen en bliksem, en een dag-nacht cyclus om het verstrijken van de tijd weer te geven. Het oplossen van quests vormen het hart van Pillars of Eternity, maar het verkennen van de steden, kerkers, en wildernissen van de wereld is een enorm avontuur op zich!

  • De Pillars of Eternity Complete Edition bevat alle eerder gepubliceerde DLC en uitbreidingen van de pc-versie op één disk, inclusief The White March Parts I & II
  • Ontelbare opties om je personage te creëren, van ras en klassen tot je achtergrondverhaal
  • Een episch universum om te verkennen, gevuld met intrigerende party members en NPC's, een verscheidenheid aan in-game facties en een knap ontworpen wereld
  • Nieuwe gebruikersinterface en controls die opnieuw zijn ontworpen voor consoles

Andere uitvoeringen