Persona Dancing: Endless Night Collection 3 + 4 + 5

Foutje gevonden?
Persona Dancing: Endless Night Collection 3 + 4 + 5 PlayStation 4
Persona Dancing: Endless Night Collection 3 + 4 + 5
Uit sinds dinsdag 4 december 2018
 
Laatste prijswijziging op vrijdag 17 januari 2020
Laatste controle op dinsdag 18 februari 2020

Over Persona Dancing: Endless Night Collection 3 + 4 + 5

De Persona Dancing: Endless Night Collection bevat de complete collectie van de Persona Dancing games waaronder de nieuwe Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight en een digitale download voor Persona 4: Dancing All Night, verpakt in een exclusieve hardcover artbook verpakking. Kenmerken Persona 3: Dancing in Moonlight and Persona 5: Dancing in Starlight: Memorabele soundtrack: Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice, Taku Takahashik, Jazztronik en meer. In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen. Dans: Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de 'Fever'-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages. Engelse en Japanse stemmen: Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken. Social: In Social kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar. Verzamel kostuums: Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.

De Persona Dancing: Endless Night Collection

bevat de complete collectie van de Persona Dancing games waaronder de nieuwe Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight en een digitale download voor Persona 4: Dancing All Night, verpakt in een exclusieve hardcover artbook verpakking.

Kenmerken

Persona 3: Dancing in Moonlight and Persona 5: Dancing in Starlight: Memorabele soundtrack: Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice, Taku Takahashik, Jazztronik en meer.

In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen.

Dans

Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de 'Fever'-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages.

Engelse en Japanse stemmen

Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken. Social: In Social kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.

Verzamel kostuums

Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.