No Man's Sky

Foutje gevonden?
No Man's Sky PlayStation 4
No Man's Sky
Uit sinds woensdag 10 augustus 2016
 
2 prijzen gevonden van 19,99 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 8 augustus 2019
Laatste controle op woensdag 14 augustus 2019

Over No Man's Sky

In No Man's Sky draait het om verkennen en overleven in een oneindig en fantastisch sterrenstelsel. Of het nou gaat om een verre berg of een planeet gaat die ligt aan een lage opknoping aan de horizon, je kunt overal naartoe reizen. Je kunt gemakkelijk van de ene planeet naar de andere vliegen, waar elke ster in de hemel een zon is die door jo...

Let op: Voor het spelen van No Man's Sky is geen PlayStation Plus-abonnement nodig. Wel moet de console aangesloten zijn op het internet.

In No Man's Sky draait het om verkennen en overleven in een oneindig en fantastisch sterrenstelsel. Of het nou gaat om een verre berg of een planeet gaat die ligt aan een lage opknoping aan de horizon, je kunt overal naartoe reizen. Je kunt gemakkelijk van de ene planeet naar de andere vliegen, waar elke ster in de hemel een zon is die door jou bezocht kan worden. Het is aan jou om te bepalen hoe snel je een weg zoekt door het grote universum.

Elke stukje van het universum zal een unieke vorm van leven en een landschap hebben, waardoor je telkens weer nieuwe dingen zult tegenkomen. Je kunt er tevens voor kiezen om jouw ontdekkingen te delen met andere spelers die hetzelfde universum aan het ontdekken zijn. Op die manier maak je het mogelijk om zowel op jouw eigen als hun wereld een stempel te drukken.

In No Man's Sky zal het volgende op je te wachten staan.

  • Een open universum
  • Overleven op een gevaarlijke grens
  • Het bouwen van een epische reis

Let op: Voor het spelen van No Man's Sky is geen PlayStation Plus-abonnement nodig. Wel moet de console aangesloten zijn op het internet.


Andere uitvoeringen

No Man's Sky

10 aug 2018
bestel nu!!
34,99 €