New Gundam Breaker

Foutje gevonden?
New Gundam Breaker PlayStation 4
New Gundam Breaker
Uit sinds vrijdag 22 juni 2018
 
4 prijzen gevonden van 15,98 € tot 59,99 €
Laatste prijswijziging op zondag 1 december 2019
Laatste controle op vrijdag 10 juli 2020

Over New Gundam Breaker

Verzamel samen met vrienden Gunpla-onderdelen en maak de ultieme Gundam! Versla je vijanden met je Gunpla-model, verzamel hun onderdelen en gebruik ze om je eigen Gundam te maken en ermee te vechten in deze nieuwe Gunpla-actiegame! In de liefde mag alles met Gunpla-onderdelen in New Gundam Breaker! Macht is alles op deze school en het boosaardige Laplace Nest-team heerst. Ben jij in staat de rust terug te brengen voor de meisjes op school? Nieuwe functies - Vecht in 3-tegen-3 online Gunpla-gevechten met Build Fighters uit het hele land! Zelfs als het singleplayerverhaal ophoudt, gaat de strijd verder! Nieuwe en klassieke Gunpla blijven na de release van het spel gratis uitgebracht worden! Verzamel allerlei Gunpla-onderdelen en gebruik ze om je eigen ultieme Gundam te maken! - Volg je ultieme Gundam, zelfs in het heetst van de strijd! Nieuw in de serie: gebruik van vijanden gewonnen Gunpla-onderdelen om je Gundam in realtime aanpassingsgevechten meteen aan te passen.
Verzamel samen met vrienden Gunpla-onderdelen en maak de ultieme Gundam!

Versla je vijanden met je Gunpla-model, verzamel hun onderdelen en gebruik ze om je eigen Gundam te maken en ermee te vechten in deze nieuwe Gunpla-actiegame!

In de liefde mag alles met Gunpla-onderdelen in New Gundam Breaker!
Macht is alles op deze school en het boosaardige Laplace Nest-team heerst. Ben jij in staat de rust terug te brengen voor de meisjes op school?

Nieuwe functies
- Vecht in 3-tegen-3 online Gunpla-gevechten met Build Fighters uit het hele land!
Zelfs als het singleplayerverhaal ophoudt, gaat de strijd verder! Nieuwe en klassieke Gunpla blijven na de release van het spel gratis uitgebracht worden!
Verzamel allerlei Gunpla-onderdelen en gebruik ze om je eigen ultieme Gundam te maken!
- Volg je ultieme Gundam, zelfs in het heetst van de strijd!
Nieuw in de serie: gebruik van vijanden gewonnen Gunpla-onderdelen om je Gundam in realtime aanpassingsgevechten meteen aan te passen.