Mafia 3 PlayStation 4
Mafia 3
Uit sinds vrijdag 7 oktober 2016
 
2 prijzen gevonden van 24,99 € tot 39,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 1 juli 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over Mafia 3

Het is 1968. Na jarenlang gevochten te hebben in Vietnam weet Lincoln Clay één ding zeker: je familie bestaat niet uit de mensen waar je bij geboren wordt, maar de mensen waar je voor sterft. Nu hij weer thuis is in New Bordeaux, wil hij aan zijn criminele verleden ontsnappen. Maar wanneer zijn surrogaatfamilie, de black mob, wordt verraden en uitgeroeid door de Italiaanse maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op de restanten van de oude.

Let op: De Judge, Jury & Executioner Weapons Pack wordt op 7 oktober voor 18:00 per e-mail verstuurd. Op 6 oktober besteld en op 7 oktober voor 18:00 geen e-mail ontvangen? Dan waren de DLC codes helaas al op. De Family Kick-Back bonus bevindt zich in de verpakking van de game bij elke pre-order.

Mafia 3
Het is 1968. Na jarenlang gevochten te hebben in Vietnam weet Lincoln Clay één ding zeker: je familie bestaat niet uit de mensen waar je bij geboren wordt, maar de mensen waar je voor sterft. Nu hij weer thuis is in New Bordeaux, wil hij aan zijn criminele verleden ontsnappen. Maar wanneer zijn surrogaatfamilie, de black mob, wordt verraden en uitgeroeid door de Italiaanse maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op de restanten van de oude. Het is tijd om op explosieve wijze wraak te nemen op de verantwoordelijken. Intense schietpartijen, dynamische gevechten, bloedstollende achtervolgingen en een scherpe geest: je zult alles uit de kast moeten trekken. Maar met de juiste crew, een aantal lastige beslissingen en wat vuile handen ligt de top van de onderwereld binnen je bereik.

• NEW BORDEAUX, EEN REÏNTERPRETATIE VAN NEW ORLEANS IN 1968: een grote, gevarieerde en ongure wereld die bestuurd wordt door de maffia en corrupte ambtenaren. Rijkelijk gedetailleerd met het uiterlijk, de geluiden en de beladen sfeer van het tijdperk.

• EEN ANTIHELD TEGEN WIL EN DANK: speel als Lincoln Clay, een wees en Vietnam-veteraan die wraak neemt op de Italiaanse maffia voor hun brute moord op de black mob, die hij als familie beschouwde.

• NEEM WRAAK OP JOUW MANIER: kies je eigen speelstijl, van brute kracht en knallende geweren tot tactisch sluipwerk. Gebruik Lincolns militaire training en kennis om de Italiaanse maffia met de grond gelijk te maken.

• EEN NIEUWE FAMILIE OP DE RESTANTEN VAN DE OUDE: bouw een nieuw misdaadimperium op je eigen manier. Bepaal zelf welke handlangers je beloont, en welke je verraadt...

Andere uitvoeringen

Mafia 3

07 okt 2016
bestel nu!!
17,00 €

Mafia 3 - Collector's Edition

07 okt 2016
bestel nu!!

Mafia 3 - Collector's Edition

07 okt 2016
bestel nu!!

Mafia 3 - Deluxe Edition

07 okt 2016
bestel nu!!

Mafia 3 - Deluxe Edition

07 okt 2016
bestel nu!!
34,99 €