Jump Force PlayStation 4
Jump Force
Uit sinds vrijdag 15 februari 2019
 
5 prijzen gevonden van 19,98 € tot 69,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 19 mei 2020
Laatste controle op maandag 6 juli 2020

Over Jump Force

Voor het eerst worden de bekendste manga-helden in een volledig nieuw slagveld gegooid: onze wereld. De Jump Force komt samen om ’s werelds gevaarlijkste bedreiging te bestrijden en zo de mensheid te redden van de ondergang. Om de 50e verjaardag van het bekende Weekly Shonen Jump-magazine te vieren, maakt Jump Force ook optimaal gebruik van de nieuwste technologieën om personages tot leven te wekken in een nog nooit eerder gezien realistisch ontwerp. •Een unieke setting, waarin Jump World en de Echte Wereld versmolten worden. Maar wat kan aan de basis liggen van deze chaos? En wat zijn die vreemde kubussen die in de lucht zweven? •De Jump Force, een alliantie van de krachtigste Manga-helden uit Dragon Ball, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter X en nog veel meer. •Hoogstaande, realistische graphics en design wekken manga-personages tot leven zoals nooit tevoren. •Een uitgebreide online ervaring: creëer je eigen avatar en ga de interactie aan met andere spelers in de Online Lobby.

Voor het eerst worden de bekendste manga-helden in een volledig nieuw slagveld gegooid:

onze wereld. De Jump Force komt samen om ’s werelds gevaarlijkste bedreiging te bestrijden en zo de mensheid te redden van de ondergang.

Om de 50e verjaardag van het bekende Weekly Shonen Jump-magazine te vieren, maakt Jump Force ook optimaal gebruik van de nieuwste technologieën om personages tot leven te wekken in een nog nooit eerder gezien realistisch ontwerp.

  • Een unieke setting, waarin Jump World en de Echte Wereld versmolten worden. Maar wat kan aan de basis liggen van deze chaos? En wat zijn die vreemde kubussen die in de lucht zweven?
  • De Jump Force, een alliantie van de krachtigste Manga-helden uit Dragon Ball, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter X en nog veel meer.
  • Hoogstaande, realistische graphics en design wekken manga-personages tot leven zoals nooit tevoren.
  • Een uitgebreide online ervaring: creëer je eigen avatar en ga de interactie aan met andere spelers in de Online Lobby.

Andere uitvoeringen

Jump Force

15 feb 2019
bestel nu!!
19,99 €

Jump Force

15 feb 2019
bestel nu!!
19,98 €