Injustice: Gods Among Us - Game of the Year Edition

Foutje gevonden?
Injustice: Gods Among Us - Game of the Year Edition PlayStation 4
Injustice: Gods Among Us - Game of the Year Edition
Uit sinds vrijdag 29 november 2013
 
Laatste prijswijziging op dinsdag 9 juni 2020
Laatste controle op zaterdag 27 juni 2020

Over Injustice: Gods Among Us - Game of the Year Edition

Injustice: Gods Among Us - Game Of The Year (GOTY)Deze versie van bevat extra personages die na de release van het spel als losse downloads zijn aangeboden!

Injustice: Gods Among Us introduceert een nieuw, gedurfd genre vechtgames. Met DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen, biedt de nieuwste titel van de bekroonde studio een origineel verhaal. Helden en schurken nemen deel aan epische gevechten op grote schaal in een wereld, ...

Injustice: Gods Among Us - Game Of The Year (GOTY)Deze versie van bevat extra personages die na de release van het spel als losse downloads zijn aangeboden!

Injustice: Gods Among Us introduceert een nieuw, gedurfd genre vechtgames. Met DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen, biedt de nieuwste titel van de bekroonde studio een origineel verhaal. Helden en schurken nemen deel aan epische gevechten op grote schaal in een wereld, waar de lijn tussen goed en kwaad vervaagd is.

De voornaamste gameplay voor Injustice: Gods Among Us bevat een-tegen-een gevechten binnen een tweedimensionale omgeving, hoewel personages en achtergronden driedimensionaal worden weergegeven. De game is gemaakt door de makers van Mortal Kombat, en dat zie je dan ook terug!

De locaties, gebaseerd op plaatsen zoals de Batcave en het Fortress of Solitude, bevatten meerdere levels en een variatie aan objecten die de speler beïnvloeden. Iedere arena heeft zijn eigen unieke elementen, en personages kunnen die op verschillende manieren uitbuiten afhankelijk van hun klasse. Een gadget character zoals Batman kan projectielen naar een auto vuren zodat die ontploft, terwijl een power character zoals Superman diezelfde auto kan optillen en zijn tegenstander er mee kan verpletteren.

Wanneer spelers vechten, zullen hun super meters zich laden met energie die, (wanneer vol) gebruikt kunnen worden om een speciale aanval of een krachtige super move uit te voeren. De meters zijn voor ieder personage uniek en worden op verschillende manier gebruikt. Wonder Woman gebruikt bijvoorbeeld haar meter om tussen twee vechtstijlen te wisselen, terwijl Solomon Grundy zijn meter gebruikt om een reeks grijp aanvallen uit te voeren.

Onder meer de volgende personages zitten in Injustice: Gods Among Us:
* Aquaman
* Batman
* Catwoman
* Cyborg
* Hawkgirl
* Deathstroke
* Lex Luther
* Flash
* Green Arrow
* Green Lantern
* Harley Quinn
* The Joker
* Nightwing
* Solomon Grundy
* Superman
* Wonder Woman