Hello Neighbor: Hide & Seek

Foutje gevonden?
Hello Neighbor: Hide & Seek PlayStation 4
Hello Neighbor: Hide & Seek
Uit sinds vrijdag 7 december 2018
 
2 prijzen gevonden van 39,98 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 13 maart 2019
Laatste controle op zaterdag 17 augustus 2019

Over Hello Neighbor: Hide & Seek

In Hello Neighbor: Hide & Seek, is je doel nog steeds dezelfde: ontsnappen van de gruwelijke Mr. Peterson. Ontdek nu wat er zich afspeelde in het huis van je buurman voor de gebeurtenissen van de eerste game. Hello Neighbor Hide & Seek bouwt verder op de gameplay van de stealth horror game waarbij je in het huis van de buurman sluipt om te achterhalen welke verschrikkelijke geheimen hij in de kelder verbergt. Alleen speel je deze keer niet als een Nicky Roth maar als de dochter van Mr. Peterson: Mya Peterson. Als Mya ga je op zoek naar haar broer en haar favoriete knuffels.

In Hello Neighbor: Hide & Seek, is je doel nog steeds dezelfde: ontsnappen van de gruwelijke Mr. Peterson. Ontdek nu wat er zich afspeelde in het huis van je buurman voor de gebeurtenissen van de eerste game.

Hello Neighbor Hide & Seek bouwt verder op de gameplay van de stealth horror game waarbij je in het huis van de buurman sluipt om te achterhalen welke verschrikkelijke geheimen hij in de kelder verbergt. Alleen speel je deze keer niet als een Nicky Roth maar als de dochter van Mr. Peterson: Mya Peterson. Als Mya ga je op zoek naar haar broer en haar favoriete knuffels.

Andere uitvoeringen

Hello Neighbor

30 aug 2018
bestel nu!!
29,99 €

Hello Neighbor

08 dec 2017
bestel nu!!
29,99 €

Hello Neighbor

08 aug 2018
bestel nu!!
49,98 €