Gundam Versus

Foutje gevonden?
Gundam Versus PlayStation 4
Gundam Versus
Uit sinds vrijdag 29 september 2017
 
2 prijzen gevonden van 19,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 4 oktober 2019
Laatste controle op zaterdag 22 februari 2020

Over Gundam Versus

Haal het gevecht in huis De bikkelharde arcadehit met gigantische robots, afkomstig uit de wereldberoemde Gundam-serie, komt voor het eerst naar het Westen op de current gen console!

De game bevat Mobile Suits uit de complete historie van de serie, en splinternieuwe features die exclusief zijn voor deze console-release.

Zo hebben fans eindelijk de mogelijkheid om 2 vs 2 gevechten te beleven in GUNDAM VERSUS.

Actievolle, 2vs2 gevechten in hoog tempo:

Kies je tactiek zorgvuldig en maak je rivalen een kopje kleiner in vurige 2 vs 2 combat die tekenend is voor de GUNDAM VERSUS-serie.

Kies voor een benadering met vuurwapens of ga voor razendsnelle melee-actie in een uitgebreide selectie aan offline en online game-modi die uniek zijn voor de consoleversie. Nieuwe, snelle acties brengen meer technische gameplayopties met zich mee om vijandelijke aanvallen te stoppen of om acties af te breken, waardoor je je tegenstander kunt verrassen. Roep ondersteuning van een Striker in om je bij te staan in het heetst van de strijd. Daag de allerbesten uit: De game bevat Online Matchmaking via een wereldwijde server, waardoor je het op kunt nemen tegen de beste spelers uit de hele wereld.

De kracht van Unreal: Door gebruik te maken van de kracht van de PlayStation 4 en de Unreal Engine is GUNDAM VERSUS in staat om verwoesting van de omgeving, vervorming van het landschap en dynamische lichteffecten fantastisch weer te geven. Kies de uitrusting die bij je past: Kies uit twee verschillende Awakening Systems: Blaze Gear en Lightning Gear. Ieder heeft zijn eigen, karakteristieke vecht eigenschappen die melee combat, lock-on bereik en nog veel meer verbeteren.