Gravity Rush 2

Foutje gevonden?
Gravity Rush 2 PlayStation 4
Gravity Rush 2
Uit sinds woensdag 18 januari 2017
 
4 prijzen gevonden van 33,00 € tot 54,68 €
Laatste prijswijziging op donderdag 23 april 2020
Laatste controle op zaterdag 23 mei 2020

Over Gravity Rush 2

Overstijg de wetten van de natuur De evolutie van zwaartekracht. Zet alles wat je kent op z'n kop en keer terug naar een wereld waar jij de wetten van de zwaartekracht kan buigen of breken. Kat en Raven keren terug in Gravity Rush 2. In hun nieuwe duizelingwekkende avontuur voelt vallen soms als vliegen. Experimenteer met Kats verder geevolueerde krachten waarmee ze de richting en kracht van zwaartekracht naar haar hand zet.

Word een meester in de wetten van de natuur en ontdek een enorme wereld...

Overstijg de wetten van de natuur. De evolutie van zwaartekracht.

Zet alles wat je kent op z'n kop en keer terug naar een wereld waar jij de wetten van de zwaartekracht kan buigen of breken. Kat en Raven keren terug in Gravity Rush 2. In hun nieuwe duizelingwekkende avontuur voelt vallen soms als vliegen. Experimenteer met Kats verder geevolueerde krachten waarmee ze de richting en kracht van zwaartekracht naar haar hand zet. Word een meester in de wetten van de natuur en ontdek een enorme wereld vol verhaalmissies, uitdagingen en monsterlijke demonen.

Gebruik je krachten in combinatie met de volledig verwoestbare omgeving en versla vijanden op onvoorstelbare manieren. Daag vrienden online uit met de unieke PS4 Share-features en ga de strijd aan voor klasseringen, zoek naar goodies of ga op jacht naar schatten.