Gran Turismo Sport Standard Edition

Foutje gevonden?
Gran Turismo Sport Standard Edition PlayStation 4
Gran Turismo Sport Standard Edition
Uit sinds woensdag 29 november 2017
 
4 prijzen gevonden van 19,95 € tot 72,00 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 11 oktober 2019
Laatste controle op zondag 16 februari 2020

Over Gran Turismo Sport Standard Edition

De auto's van Gran Turismo Sport zijn niet allemaal racemachines die zijn gebouwd voor pure snelheid. Er zijn talloze 'gewone' auto's die net zo in het oog springen als je ze tegenkomt op de snelweg.

Alles draait om de details. Van de interne structuur van de koplampen tot het lijnenspel op de carrosseriepanelen en de naden in de stoelbekleding. We hebben er zelfs voor gezorgd dat de passie van de autodesigners uit onze modellen af te lezen is.

Met de nieuwste straatauto's uit alle hoeken van de wereld!

De auto's van Gran Turismo Sport zijn niet allemaal racemachines die zijn gebouwd voor pure snelheid. Er zijn talloze 'gewone' auto's die net zo in het oog springen als je ze tegenkomt op de snelweg.

Alles draait om de details. Van de interne structuur van de koplampen tot het lijnenspel op de carrosseriepanelen en de naden in de stoelbekleding. We hebben er zelfs voor gezorgd dat de passie van de autodesigners uit onze modellen af te lezen is.

Hieronder introduceren we vier speciale modellen uit het totale aanbod van 140 auto's, waaronder straatauto's en originele auto's.

• Ferrari LaFerrari '13

De LaFerrari werd in 2013 geïntroduceerd als spirituele opvolger van bijzondere modellen zoals de F40, de F50 en de Enzo. Deze supercar gebruikt dezelfde materialen, koolstofvezel monocoque en bouwprocessen als Formule 1-auto's en wordt aangedreven door Ferrari's eerste hybridesysteem. Het maximale vermogen, geholpen door de elektrische motor, is 963 pk. Op het testcircuit Fiorano was de auto met een rondetijd van 1 minuut 19,9 vijf seconden sneller dan de Enzo Ferrari en 3,1 seconden sneller dan de F12. Daarmee bewees hij zijn enorme potentieel.

• Mazda Roadster S (ND) '15

De vierde generatie van het ND-chassis van de Mazda Roadster werd getoond tijdens de autosalon van New York in april 2014. De elegante styling werd onthuld in september en viel bijzonder in de smaak. De cilinderinhoud wisselt per markt, maar alle modellen rijden zo heerlijk dat je je één waant met de auto. In april 2016 rolde de miljoenste Mazda Roadster van de band, waarmee de auto de Guinness World Records haalde voor compacte tweezitters.

• Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '15

De Mercedes AMG GT werd in 2014 geïntroduceerd als vlaggenschip van Mercedes-Benz. Als opvolger van de SLS AMG, die een jaar eerder uit productie was gegaan, introduceerde de auto allerlei nieuwe technologieën. Op het massief aluminium spaceframe bevindt zich een nieuw ontwikkelde V8 Twin Turbo met elektronisch geregelde, variabele dempers en een rijstijlsysteem met een racestand, voor agressiever weggedrag. De snelle S-versie heeft een nog krachtigere motor die 510 pk levert.

• Ford Mustang GT Premium Fastback '15

De zesde generatie van de Mustang werd in 2014, tijdens zijn vijftigste jubileum, ingrijpend vernieuwd. Tot dan toe was hij alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten en een beperkt aantal andere landen, maar het nieuwe model zou in 120 landen op de markt komen. De flink aangepakte styling was agressiever dan die van zijn voorgangers, maar het grootste nieuws was dat de auto niet meer stond op de traditionele stijve as en vierwielaandrijving had gekregen. De GT, het topmodel, kreeg een vijfliter V8 die 441 pk levert. Goed voor superprestaties op alle snelheden.

Een droomaanbod vol bestaande auto's en fantasiemodellen

Originele modellen die alleen in Gran Turismo te vinden zijn

In Gran Turismo Sport worden de auto's onderverdeeld in racecategorieën op basis van bestaande races, zodat de omstandigheden voor iedereen gelijk zijn tijdens de competitie.

Zo bevat Groep 3, het equivalent van de bestaande GT3-klasse, door de FIA goedgekeurde machines zoals de Audi R8 LMS, de McLaren 650S en de Renault Sport R.S. 01 GT3. Maar in deze groep vind je ook auto's zoals de Toyota FT-1 Vision Gran Turismo, de Subaru WRX en de Chevrolet Corvette Stingray C7, die stuk voor stuk door Gran Turismo zijn aangepast om te voldoen aan de GT3-specificaties. Daarmee worden de dromen vervuld van autosportfans die altijd al GT3-versies van hun favoriete auto's wilden zien.

Tijdens het aanpassen van deze auto's hebben we rekening gehouden met de bestaande regelgeving. Alles gaat volgens de boekjes, van de instellingen van de GT-vleugel en de voorspoilers tot het stuur en de meters in het interieur.

• Vision Gran Turismo

Vision Gran Turismo, het samenwerkingsproject met beroemde, internationale autofabrikanten waaruit al talloze originele auto's zijn voortgekomen, gaat in Gran Turismo Sport door waar Gran Turismo 6 ophield.

Er komen dus nieuwe auto's aan, maar ook worden de reeds bekende auto's van Vision Gran Turismo, van onder meer Bugatti, Peugeot en Volkswagen, door Gran Turismo getuned voor de verschillende racecategorieën. Daardoor zijn ze geschikt voor de competities van Gran Turismo Sport.

Nieuwe circuits, zoals de legendarische Tokyo Expressway

Naast de immens populaire Nürburgring Nordschleife komen er allerlei nieuwe circuits naar Gran Turismo, zoals de legendarische Tokyo Expressway en de Northern Isle Speedway, een ovaal circuit van een halve mijl.

Hier volgt een voorproefje van de circuits van Gran Turismo Sport, waarvoor in totaal 19 locaties en 27 lay-outs zijn gepland.

• Tokyo Expressway (nieuw circuit)

Hier wordt al heel lang naar uitgekeken: een circuitversie van de stadssnelweg door Tokio. Het circuit is een nabootsing van de centrale snelweg die tijdens de economische groei van Japan werd aangelegd. Een lus die langs de wolkenkrabbers laveert. Met betonnen muren aan beide kanten, hoogteverschillen en vele tunnels wacht je een unieke rijbelevenis.

• Northern Isle Speedway (nieuw circuit)

Voor het eerst bevat Gran Turismo een ovaal circuit met een lengte van een halve mijl (ongeveer 900 meter), een populaire vorm in de Verenigde Staten. De baan is zestien meter breed en bevat hoge, hellende bochten met een hoek van maximaal 31 graden en biedt ruimte aan meerdere racelijnen, met z'n tweeën of zelfs drieën naast elkaar.

• Woestijncircuit (nieuw circuit)

Dit onverharde circuit bevindt zich in Noord-Amerika, ergens in de droge regio die zich uitstrekt van de Rocky Mountains tot in Mexico. Het lange, bochtige circuit met zijn talloze uitdagingen en vele hoogteverschillen voert je langs cactussen en woestijnplanten. Als je voor de eerste plaats gaat, moet je ervoor zorgen dat je je auto onder controle hebt, want veel grip biedt de ondergrond niet.

• Brands Hatch

Dit Britse circuit in Kent maakte ooit deel uit van het F1-circus, maar tegenwoordig worden er toerwagenraces verreden en het Britse F3-kampioenschap. Het prachtige circuit door een deel van een klein bos bevat grote hoogteverschillen, maar de bochten zijn relatief eenvoudig. Daardoor valt er zowel voor beginners als experts veel te genieten. Naast het volledige GP-circuit bevat de game ook een Indy-circuit waarin het middendeel wordt overgeslagen.

• Nürburgring Nordschleife

De Duitse Nürburgring geldt als ultieme test voor de internationale autofabrikanten en Gran Turismo is er de afgelopen jaren actief geweest tijdens de races om data te verzamelen voor de game. Het circuit is twintig kilometer lang en het hoogste punt ligt 300 meter hoger dan het laagste. Voeg daar de complexe lay-out aan toe en het resultaat is een van de moeilijkste circuits ter wereld. Het circuit is nagemaakt met de nieuwste methoden, waardoor je het gevoel hebt dat je echt in de prachtig groene Eifel bent. Het zonlicht, het asfalt, alles klopt en dat leidt tot een ongelooflijke rijervaring.

• Willow Springs Raceway, Big Willow

Dit populaire Amerikaanse circuit gaat al meer dan zestig jaar mee. In de loop der jaren zijn er onder andere CART-races verreden en tegenwoordig is het circuit het mekka voor amateurraces. Het belangrijkste circuit, Big Willow, zit in de game. De laagdrempelige lay-out stelt je in staat gigantisch hoge snelheden te bereiken.

Realistisch ≠ moeilijk.

• Meer gemak achter het stuur dankzij echte physics

Ga jij er ook ten onrechte van uit dat autosimulators moeilijk zijn? Autorijden is in het echt niet bijzonder moeilijk. Er wacht je een wereld vol natuurlijke, gebruiksvriendelijke autosimulaties op je, geschikt voor beginners én experts.

Wij streven een gevoel van controle na dat een getrouwe afspiegeling is van jouw handelingen. Net als in het echt moet de auto in de game precies doen wat jij wilt. Dit physics-thema speelt al sinds de allereerste Gran Turismo en heeft nu opnieuw een evolutie ondergaan.

• Iedereen boekt vooruitgang

De carrière van Gran Turismo Sport speelt zich offline af. Je begint bij nul, zodat zelfs beginners het autorijden snel onder de knie krijgen en kunnen uitgroeien tot een niveau dat goed genoeg is voor deelname aan belangrijke races.

• Rijschool

Of het nu gaat om basisvaardigheden zoals het timen van het remmen of het nemen van een bocht, iedereen kan de basis van het autorijden leren. Zelfs als je nog nooit een racegame hebt gespeeld.

• Uitdaging

Door korte missies met goed gevolg te doorstaan pik je automatisch fundamentele vaardigheden op. Uiteindelijk ben je zo goed dat je kunt meedoen aan belangrijke races.

• Circuitervaring

Door ervaring op te doen met circuitraces maak je kennis met de echte wereld van snelheid. Tijdens de missies heb je de circuits leren kennen en nu breng je die kennis in de praktijk tijdens je eerste schreden in de autosport.

• Race-etiquette

Op het circuit is etiquette net zo belangrijk als snelheid, zowel online als in het echt. Langzaam maar zeker rij je goed genoeg om tegen andere spelers te mogen rijden. Zelfs als je niet tot de top behoort, word je eerlijk gekoppeld aan spelers van jouw niveau, zodat elke onlinerace eerlijk verloopt.

Iedereen start als beginner in het speltype Sport

• Speel de game op jouw manier

Sport draait niet alleen om de beste en snelste spelers. Aan een echte sport kan iedereen meedoen, wanneer je er zin in hebt. En dan word je er steeds beter in. We introduceren een puntensysteem voor sportief gedrag. Het gedrag van elke speler wordt elke dag beoordeeld. Spelers met hetzelfde niveau worden aan elkaar gekoppeld.

• FIA Gran Turismo-kampioenschappen

In het speltype Sport, het onlinegedeelte van Gran Turismo Sport, vinden er gelijktijdig twee gecertificeerde onlinekampioenschappen van de FIA (Fédération Internationale de L’Automobile) plaats.

Het eerste kampioenschap is de Landenbeker, waarin je jouw land vertegenwoordigt. Het tweede kampioenschap is de Fabrikantenbeker, waarin je uitkomt voor je favoriete autofabrikant. Dus het gaat niet alleen om races, maar ook om het aanmoedigen van je land of je favoriete merk tijdens de liveuitzendingen.

De kampioenen van beide series worden beloond tijdens de jaarlijkse FIA-prijzenceremonie, net zoals echte autosportkampioenen. Dit wordt een historisch moment: eindelijk maakt een game officieel deel uit van de autosport.

• Gran Turismo Sport Live

Het leuke van sport is dat het niet alleen leuk is om zelf te doen, maar ook om naar te kijken als fan. Zo kun je ook kennismaken met autosport in Gran Turismo Sport: door naar de officiële races te kijken met topspelers in het speltype Sport.

Deze officiële races met de beste spelers worden in het weekend verreden in het speltype Sport. En je kunt live meekijken, alsof het een tv-uitzending is, met camera's langs het circuit en zelfs livecommentaar!

• Je kunt een echte racelicentie verdienen: De digitale Gran Turismo-licentie van de FIA

Als je aan een aantal randvoorwaarden voldoet, zoals het doorlopen van de lessen race-etiquette in de carrière van Gran Turismo Sport en het bereiken van een bepaald prestatieniveau in het speltype Sport, kom je in aanmerking voor de digitale Gran Turismo-licentie van de FIA. Dit gebeurt in afstemming met de nationale licentie-autoriteit. De licentie heeft dezelfde waarde als een echte racelicentie.

Per mei 2016 hebben 22 landen of regio's aangegeven mee te doen aan dit programma. Op een later tijdstip maken we de uiteindelijke lijst bekend van deelnemende regio's, voorwaarden, kosten en procedures.

Voel het licht in de graphics

• Modellering

De game- en rendering-engines van Gran Turismo hebben de stap naar de nieuwe generatie gemaakt, waardoor je de prachtige belichting bijna kunt voelen.

Kijk goed naar het detailniveau van de automodellen. In Gran Turismo meten we zelfs de helderheid van de autolampen om voor de juiste belichting te zorgen. We analyseren de structuur van de laklagen met monsters van echte autolak om de juiste kleuren te creëren en we maken zelfs de naden van de stoelbekleding na. Allemaal om het karakter van de auto zo getrouw mogelijk na te bootsen.

• Landschap

Ook op het gebied van de landschappen hebben we vooruitgang geboekt. Je ziet elk blaadje aan de bomen bewegen in de wind, terwijl ze het licht opnemen en verstrooien. Elke boom ziet er anders uit, afhankelijk van het weer, het tijdstip en de leeftijd van de boom. Zelfs het asfalt is tot in het kleinste detail nagemaakt dankzij datacapturing en het alziende oog van de vormgevers. Gran Turismo benadert het creëren van landschappen vanuit elke hoek.

Tijdens het rijden zul je weinig tijd hebben om te genieten van de details in de auto's en op de circuits, maar in de herhalingen en tijdens het maken van foto's zal je mond openvallen van verbazing.

• Bestickering maken en delen: de Bestickering-editor

Maak de bestickering van bestaande raceauto's na

Dankzij de Bestickering-editor kun je de bestickering van je favoriete raceauto namaken of zelf iets nieuws verzinnen.

Je zelfgemaakte bestickering kun je delen met andere spelers. Verras je vrienden met je originele ontwerpen of je talent voor het namaken van stickers. Gran Turismo heeft oog voor creatieve mensen.

• Ga op verkenning met Fotowereld

Een wereld vol mogelijkheden voor fotografie, geïntroduceerd door Gran Turismo

Fotowereld is de overtreffende trap van de fotografiestand van Gran Turismo. Het thema is 'reizen' en je beschikt over geweldige technieken die de wereld van de autofotografie voorgoed kunnen veranderen.

Je kunt kiezen uit meer dan 1000 Fotowereld-locaties en overal kun je foto's maken van je favoriete auto's.

Andere uitvoeringen