Frantics PlayStation 4
Frantics
Uit sinds woensdag 7 maart 2018
 
3 prijzen gevonden van 19,99 € tot 21,93 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 11 juli 2020
Laatste controle op zaterdag 11 juli 2020

Over Frantics

Frantics bestaat uit 15 gekke minigames voor maximaal vier spelers. Je duikt als speler in een knotsgekke wereld waar werkelijk alles mogelijk is! Jouw doel in het spel is simpel: probeer om de meeste 'kroontjes' binnen te slepen en hier en daar, waar het mogelijk is, je vrienden te saboteren. De sluwe vos ligt namelijk op de loer en stuurt alle spelers in het geheim berichtjes en missies om elkaar tegen te werken. Dankzij deze streken verandert het spel continu en moet je goed opletten om je vrienden de baas te zijn.

In Frantics draait alles om 15 gekke minigames voor maximaal vier spelers. Stort je in een dwaze wereld waar werkelijk alles kan gebeuren; van dolle knokactie in een arena tot strategische wedstrijden.

In deze exclusieve PlayLink-game voor PS4 moet je meer 'kroontjes' zien te verdienen dan je vrienden. Leg je DUALSHOCK 4 draadloze controllers maar aan de kant. Je moet schudden, kantelen, vegen en tikken op je smartphone of tablet om de overwinning binnen te slepen.

Maar pas op... Die sluwe en manipulatieve vos ligt altijd op de loer. Hij stuurt geheime berichtjes en missies naar de mobiele apparaten van alle spelers en probeert jou en je rivalen ertoe te brengen elkaar te saboteren. Door de streken van deze geslepen gast verandert het spel continu, dus je moet goed opletten om je tegenstanders af te troeven.