Fire Pro Wrestling World

Foutje gevonden?
Fire Pro Wrestling World PlayStation 4
Fire Pro Wrestling World
Uit sinds vrijdag 28 september 2018
 
3 prijzen gevonden van 19,99 € tot 49,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 1 mei 2019
Laatste controle op maandag 20 mei 2019

Over Fire Pro Wrestling World

De grootste worstel game komt terug om de wereld te veroveren! Pas elk aspect van de wedstrijd aan, van de worstelaar tot de ring zelf, in de strijd voor de kampioenriem. Speel online Organiseer wedstrijden, toernooien, kampioenschappen en battle royals met spelers van over de hele wereld. Speel met de regels Modes waaronder de Deathmatch (stalen kooi, prikkeldraad of landmijnen), verboden grotgevechten en SWA Homebrew regels die pro worstelen met MMA Mengen. Onbeperkte aanpassingen Creëer de worstelaar uit je dromen met meer dan duizend verwoestende bewegingen en lichaamsdelen om mee te strijden voor verschillende kampioengordels. Personaliseer de ring, logo’s van de mat en zelfs de scheidsrechter! Realistische simulatie Geef je creaties een persoonlijk karakter met een robuust CPU-logicasysteem die zijn acties definieert. Speelt je worstelaar voor de menigte, of speelt hij vies? Jij levert acteurs voor het drama van de eerste rang.

De grootste worstel game komt terug om de wereld te veroveren!


Pas elk aspect van de wedstrijd aan, van de worstelaar tot de ring zelf, in de strijd voor de kampioenriem.


Speel online

Organiseer wedstrijden, toernooien, kampioenschappen en battle royals met spelers van over de hele wereld.


Speel met de regels

Modes waaronder de Deathmatch (stalen kooi, prikkeldraad of landmijnen), verboden grotgevechten en SWA Homebrew regels die pro worstelen met MMA Mengen.


Onbeperkte aanpassingen

Creëer de worstelaar uit je dromen met meer dan duizend verwoestende bewegingen en lichaamsdelen om mee te strijden voor verschillende kampioengordels. Personaliseer de ring, logo’s van de mat en zelfs de scheidsrechter!


Realistische simulatie

Geef je creaties een persoonlijk karakter met een robuust CPU-logicasysteem die zijn acties definieert. Speelt je worstelaar voor de menigte, of speelt hij vies? Jij levert acteurs voor het drama van de eerste rang.