Dragon's Crown Pro Battle Hardened Steelbook Edition

Foutje gevonden?
Dragon's Crown Pro Battle Hardened Steelbook Edition PlayStation 4
Dragon's Crown Pro Battle Hardened Steelbook Edition
Uit sinds donderdag 17 mei 2018
 
Laatste prijswijziging op dinsdag 26 mei 2020
Laatste controle op woensdag 1 juli 2020

Over Dragon's Crown Pro Battle Hardened Steelbook Edition

Dragon's Crown Pro Battle

Ergens, diep in de kerkers van Hydeland, ligt de fabelachtige Dragon's Crown, een kostbaar artefact dat zo krachtig is dat de elite de handen ineen heeft geslagen om het te vinden. En jij bent ingehuurd om ze te helpen. Kruip in de huid van een van de zes indrukwekkende krijgers en verken de duistere en gevaarlijke doolhoven van Hydeland. Om te overleven moet je snel en dapper zijn, maar je moet ook een voorliefde hebben voor het opensplijten van de schedels van goblins (kobolds).

Alleen dan kun je je missie voltooien en beloond worden met de eeuwige roem en rijkdommen van een avonturier. Dragon's Crown begint als een actiegame, maar ontwikkelt zich gaandeweg als een waanzinnige rit door een wereld vol fantastische personages en gebeurtenissen. Het verhaal wordt verteld aan de hand van een reeks schitterend vormgegeven filmpjes met prachtige stemvertellingen. Het is alsof je een haarscherp getekend fantasy-stripboek tot leven ziet komen: binnen de kortste keren wil je alleen maar weten wat je in de volgende kamer te wachten staat, of wat er zich om de hoek schuilhoudt, en hoe je de vijand moet verslaan.

Kenmerken

  • - Kies uit zes speelbare klassen en ga op zoek naar de ultieme schat.
  • - Speel coopspellen met maximaal drie vrienden voor razendsnelle vechtacties.
  • - Pas tijdens het spelen je personages aan met nieuwe vaardigheden.

Presentatie

Dragon's Crown is alles waar de doorgewinterde fantasyfans van hebben gedroomd, met oogstrelende omgevingen en scherpe, kleurrijke personages die wel uit een animatiefilm lijken te komen. De hele game komt voor je ogen tot leven, van de lugubere, ondergrondse kerkers tot de lelijke, grijze monsters. Het is een waar genot om de duistere grot te verkennen en om oog in oog te staan met een krijsende harpij of een zwarte vogelspin die net zo groot is als je hoofd. De bombastische strijdmuziek word gecombineerd met een betoverend orkest dat het ene moment sprankelend is en het volgende moment onheilspellend. De muziek past perfect bij de filmische sfeer van deze game, waarvan je vurig hoopt dat er nooit een eind aan zal komen. Met zijn vernuftige menusysteem van voorwerp-upgrades en wapenaanpassingen voegt Dragon's Crown een nieuwe en inspirerende kant toe aan al het brute geweld. Dit is simpelweg een perfect afgewerkte game waarvan je moet genieten, en dan met name van de diepgaande ervaringen waar je maar geen genoeg van kunt krijgen.

Characters

Dragon's Crown bevat talloze prachtige, speelbare personages, ieder met zijn of haar eigen unieke krachten en zwakke punten. Altijd al volop bepantserd ten strijde willen trekken om je zwaard neer te laten dalen op de hoofden van je vijanden? Kies dan de knight (ridder), wiens jongensachtige gezicht een onwaarschijnlijke kracht verhult. Blijf je liever op een veilige afstand om een verzameling pijlen in de borst van een goblin (kobold) te schieten? Kies dan de elf, een opgewekte geest met de snelheid en behendigheid van een atleet. Hierna volgt de bebaarde dwarf (dwerg), die zijn beperkte lengte ruimschoots goedmaakt met zijn onbevreesde vechtlust. En vergeet de indrukwekkende Amazon (Amazone) niet, een vrouwelijke krijger met een eveneens zeer indrukwekkende bijl.