Dragon Quest Builders

Foutje gevonden?
Dragon Quest Builders PlayStation 4
Dragon Quest Builders
Uit sinds vrijdag 14 oktober 2016
 
4 prijzen gevonden van 29,99 € tot 59,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 3 april 2020
Laatste controle op woensdag 8 juli 2020

Over Dragon Quest Builders

DRAGON QUEST BUILDERS DAY ONE EDITION

Generaties geleden werd het rijk Alefgardin duisternis gestort toen de held die de verschrikkelijke en verraderlijke Drakenheer─ de heerser over alle monsters─ moest verslaan, werd bedrogen en zich bij hem aansloot. Via de magische intriges van deze gemene schurk werd de mensheid verspreid door de wind en beroofd van de kracht om te bouwen.

DRAGON QUEST BUILDERS DAY ONE EDITION

Generaties geleden werd het rijk Alefgardin duisternis gestort toen de held die de verschrikkelijke en verraderlijke Drakenheer─ de heerser over alle monsters─ moest verslaan, werd bedrogen en zich bij hem aansloot. Via de magische intriges van deze gemene schurk werd de mensheid verspreid door de wind en beroofd van de kracht om te bouwen. Nu zelfs het idee van creativiteit is gedegradeerd tot slechts een legende, zwerft het volk van Alefgard door de ruïnes van hun voormalige thuisland, bedelend en zoekend in het stof om te overleven.

DRAGON QUEST BUILDERS Day One Editie bevat:

  • Recept van de sticky blok
  • Recept van de gouden blok
  • Recept van de lente poeder

KENMERKEN:

  • Bouw diverse unieke gereedschappen met materialen die je verzamelt, en herbouw dorpen en steden om de verscheurde wereld van Alefgard weer tot leven te brengen.
  • Met een intuïtieve besturing bouw je in een mum van tijd de torens en kastelen van je dromen.
  • Speel op je eigen manier: een meeslepend DRAGON QUEST-verhaal, een wereld die wacht op verkenning en de vrijheid van sandbox gameplay zorgen voor een nieuwe en spannende spelervaring voor het hele gezin.
  • Strijd tegen beroemde monsters uit de DRAGON QUEST-serie en communiceer met schitterend ontworpen 3d-personages.

Andere uitvoeringen

Dragon Quest Builders

09 feb 2018
bestel nu!!
49,98 €