Dragon Ball: FighterZ + Dragon Ball: Xenoverse 2

Foutje gevonden?
Dragon Ball: FighterZ + Dragon Ball: Xenoverse 2 PlayStation 4
Dragon Ball: FighterZ + Dragon Ball: Xenoverse 2
Uit sinds vrijdag 9 november 2018
 
4 prijzen gevonden van 44,99 € tot 59,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 10 januari 2020
Laatste controle op vrijdag 24 januari 2020

Over Dragon Ball: FighterZ + Dragon Ball: Xenoverse 2

Dragon Ball: FighterZ Na het success van de Xenoverse-serie is het nu tijd voor DRAGON BALL FighterZ, de nieuwste toevoeging aan de DRAGON BALL-reeks. Dit is een klassiek 2D DRAGON BALL-vechtspel, gemaakt voor deze generatie consoles. DRAGON BALL FighterZ keert terug naar wat de DRAGON BALL-serie zo geliefd en beroemd heeft gemaakt: eindeloos veel spectulaire gevechten tussen alle krachtige strijders. Dankzij nauwe samenwerking met Arc System Works, biedt DRAGON BALL FighterZ prachtige anime-graphics en gemakkelijk te leren, maar zeer diepgaande gameplay. Kenmerken: - 3-tegen-3 Tag / Support: Train en perfectioneer meer dan een vechter of stijl voor nog diepere gameplay. - Haarscherpe anime-graphics: Door de kracht van de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is Dragon Ball FighterZ een lust voor het oog. - Spectaculaire gevechten: Verwacht combos in de lucht, verwoestbare stages en beroemde scenes uit de Dragon Ball-anime in 60FPS en 1080p. Op de PS4 Pro en Xbox One X zullen hogere resoluties ondersteund worden. Dragon Ball: Xenoverse 2 Dragon Ball, Xenoverse 2, ontwikkeld om volledig te profiteren van de kracht van de huidige generatie gaming-consoles en pc's, bouwt voort op de absoluut populaire Dragon Ball, Xenoverse. De verbeterde graphics laten de gamers helemaal opgaan in de uitgebreidste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld die ooit werd gemaakt. Dragon Ball, Xenoverse 2 biedt een nieuw hoofdcentrum en nooit eerder bereikte mogelijkheden om personages aan te passen. Ook kent het allerlei nieuwe karakteristieken en speciale upgrades. De lancering van Dragon Ball, Xenoverse 2 staat gepland voor 2016. Kenmerken: - Beleef het verhaal van Dragon Ball opnieuw door te reizen door de tijd en historische momenten in het universum van Dragon Ball te veranderen - Next-gen graphics brengen de Dragon Ball ervaring tot leven. - Nieuwe personages en boss-gevechten. - Spiksplinternieuw hoofdcentrum 7X de grootte van de oorspronkelijke game met 300 online gamers tegelijk. - Een gedetailleerder systeem om personages te ontwerpen. - Tot een jaar updates en ondersteuning na de lancering.

Dragon Ball: FighterZ Na het success van de Xenoverse-serie is het nu tijd voor DRAGON BALL FighterZ, de nieuwste toevoeging aan de DRAGON BALL-reeks. Dit is een klassiek 2D DRAGON BALL-vechtspel, gemaakt voor deze generatie consoles. DRAGON BALL FighterZ keert terug naar wat de DRAGON BALL-serie zo geliefd en beroemd heeft gemaakt: eindeloos veel spectulaire gevechten tussen alle krachtige strijders. Dankzij nauwe samenwerking met Arc System Works, biedt DRAGON BALL FighterZ prachtige anime-graphics en gemakkelijk te leren, maar zeer diepgaande gameplay.

Kenmerken:

  • 3-tegen-3 Tag / Support: Train en perfectioneer meer dan een vechter of stijl voor nog diepere gameplay.
  • Haarscherpe anime-graphics: Door de kracht van de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is Dragon Ball FighterZ een lust voor het oog.
  • Spectaculaire gevechten: Verwacht combos in de lucht, verwoestbare stages en beroemde scenes uit de Dragon Ball-anime in 60FPS en 1080p.

Op de PS4 Pro en Xbox One X zullen hogere resoluties ondersteund worden. Dragon Ball: Xenoverse 2 Dragon Ball, Xenoverse 2, ontwikkeld om volledig te profiteren van de kracht van de huidige generatie gaming-consoles en pc's, bouwt voort op de absoluut populaire Dragon Ball, Xenoverse. De verbeterde graphics laten de gamers helemaal opgaan in de uitgebreidste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld die ooit werd gemaakt.

Dragon Ball, Xenoverse 2 biedt een nieuw hoofdcentrum en nooit eerder bereikte mogelijkheden om personages aan te passen. Ook kent het allerlei nieuwe karakteristieken en speciale upgrades. De lancering van Dragon Ball, Xenoverse 2 staat gepland voor 2016.

Kenmerken:

  • Beleef het verhaal van Dragon Ball opnieuw door te reizen door de tijd en historische momenten in het universum van Dragon Ball te veranderen
  • Next-gen graphics brengen de Dragon Ball ervaring tot leven.
  • Nieuwe personages en boss-gevechten.
  • Spiksplinternieuw hoofdcentrum 7X de grootte van de oorspronkelijke game met 300 online gamers tegelijk.
  • Een gedetailleerder systeem om personages te ontwerpen.
  • Tot een jaar updates en ondersteuning na de lancering.