Doom VFR PlayStation 4
Doom VFR
vrijdag 1 december 2017
Prijzen zijn inclusief levering in België.
Laatste prijswijziging op maandag 12 februari 2018
Laatste controle op woensdag 21 februari 2018

Omschrijving

Doom VFR

In dit DOOM avontuur word je omringd door een virtueel bloedbad. De game is ontwikkeld door id Software, de pionier in het first-person shooter genre en moderne VR. DOOM® VFR brengt de snelle en brute gameplay naar virtual reality. Ontdek het UAC onderzoekscentrum, de diepten van de hel en test je vaardigheden in intensieve gevechten en uitdagende puzzels. Speel als een cyber-overlevende die geactiveerd is door het UAC om te vechten tegen de demonen-invasie en te zorgen voor...

DOOM VFR

In dit DOOM avontuur word je omringd door een virtueel bloedbad. De game is ontwikkeld door id Software, de pionier in het first-person shooter genre en moderne VR. DOOM® VFR brengt de snelle en brute gameplay naar virtual reality. Ontdek het UAC onderzoekscentrum, de diepten van de hel en test je vaardigheden in intensieve gevechten en uitdagende puzzels. Speel als een cyber-overlevende die geactiveerd is door het UAC om te vechten tegen de demonen-invasie en te zorgen voor orde. Schakel legers demonen uit terwijl je de vreemde wereld ontdekt vanuit een compleet nieuw perspectief.

Na de demonen-invasie van het UAC’s onderzoekscentrum op Mars ben jij de enige menselijke overlevende. Totdat je dood gaat. Onder het beleid van het geheime UAC operationele noodprotocol wordt je bewustzijn overgebracht in een kunstmatige hersenmatrix. Je enige doel: herstel de orde en gebruik alles om de legers demonen te stoppen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ervaar het geweld van DOOM en zijn iconische wapens & demonen op een compleet nieuwe manier.
  • Interacteer met het DOOM universum terwijl je naadloos door het UAC instituut en de hel gaat. Maak gebruik van teleportatie en boosts om je voort te bewegen in de wereld.
  • Ontdek het compleet nieuwe UAC onderzoekscentrum op Mars en krijg de unieke vaardigheden van een UAC cyber-agent.

Andere uitvoeringen

Doom - Day One Edition

13 mei 2016
bestel nu!!
19,99 €

Doom - Day One Edition

13 mei 2016
bestel nu!!
49,90 €