Doom - Day One Edition

Foutje gevonden?
Doom - Day One Edition PlayStation 4
Doom - Day One Edition
Uit sinds vrijdag 13 mei 2016
 
Laatste prijswijziging op woensdag 5 februari 2020
Laatste controle op zaterdag 4 juli 2020

Over Doom - Day One Edition

Jij, de DOOM marine bent hier met een reden, The Union Aerospace Corporation Research Facility op Mars wordt overspoeld door woeste en krachtige demonen. Je bent geactiveerd met een reden; om alle demonen te slachten.

Doom Day One Edition inhoud:

  • Doom de game
  • Exclusieve pre-order bonus Demon Multiplayer Pack, met daarin:
  • Demon Armour Set
  • Six Metallic Paints
  • Three ID Logo Patterns
  • Six Hack Modules

Een meedogenloze campagne

Je krijgt geen mogelijkheid om ergens achter te schuilen of te stoppen om je health te vernieuwen wanneer je met de demon hordes van hel aan het vechten bent. Combineer een arsenaal van futuristische wapens en iconische geweren, upgrades, bewegingen en een geavanceerd melee-systeem. Sla demons neer, hak ze in stukken, vermorzelen ze en blaas ze kapot op de meest creatieve en gewelddadige manieren.

De terugkeer van de id multiplayer

Heers over je vijanden in de kenmerkende snelle arena-stijl gevechten van DOOM. In zowel de klassieke als de compleet nieuwe gamemodi schakel je jouw vijanden uit door gebruik te maken van een persoonlijke mix van bekwaamheid, krachtige wapens, verticale bewegingen en unieke power-ups waarmee je als demon kan spelen.

Oneindig veel mogelijkheden met Doom SnapMap

DOOM SnapMap is een krachtige maar gemakkelijk te gebruiken game en level-editor tool die zorgt voor oneindig veel game content op alle platformen. Zonder ervaring of speciale expertise kan elke speller snel en gemakkelijk een persoonlijke map maken, nieuwe gameplay toevoegen en zelfs de game logica aanpassen wat zorgt voor compleet nieuwe modi. Speel gelijk met je creatie, deel het met een vriend of maak het beschikbaar voor iedereen over de hele wereld met slechts een druk op de knop.

Andere uitvoeringen

Doom Eternal

20 mrt 2020
bestel nu!!
34,99 €

Doom Eternal

22 nov 2019
bestel nu!!
34,99 €

Doom VFR

01 dec 2017
bestel nu!!
19,98 €