Don'T Starve Megapack

Foutje gevonden?
Don'T Starve Megapack PlayStation 4
Don'T Starve Megapack
Uit sinds donderdag 28 februari 2019
 
2 prijzen gevonden van 31,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 2 juli 2019
Laatste controle op woensdag 1 juli 2020

Over Don'T Starve Megapack

Don't Starve is een compromisloze wildernis survival game. Vol met wetenschap en magie met een unieke grillige visuele stijl met 2D personages die zich bewegen in een unieke 3D-wereld. Speel in de game als Wilson, een wetenschapper die in een mysterieuze wildernis wereld gevangen wordt gehouden door een demon. Verzamel middelen om zo artikelen en structuren te kunnen maken die je nodig hebt om te kunnen overleven. Spelen de game op jouw manier om de geheimen van dit vreemd land te ontrafelen. Belangrijke eigenschappen: - Donkere en grillige visuals: met 2D personages en vreemde wezens die een unieke 3D wereld bewonen. - Compromisloze survival wereld exploratie: Begin met niets en verzamel, jaag, onderzoek, verbouw en vecht om te overleven. - Exclusief voor PS4 en XONE een Split-screen multi player modus

Don't Starve is een compromisloze wildernis survival game. Vol met wetenschap en magie met een unieke grillige visuele stijl met 2D personages die zich bewegen in een unieke 3D-wereld.

Speel in de game als Wilson, een wetenschapper die in een mysterieuze wildernis wereld gevangen wordt gehouden door een demon.

Verzamel middelen om zo artikelen en structuren te kunnen maken die je nodig hebt om te kunnen overleven. Spelen de game op jouw manier om de geheimen van dit vreemd land te ontrafelen.

Belangrijke eigenschappen:

  • Donkere en grillige visuals: met 2D personages en vreemde wezens die een unieke 3D wereld bewonen.
  • Compromisloze survival wereld exploratie: Begin met niets en verzamel, jaag, onderzoek, verbouw en vecht om te overleven.
  • Exclusief voor PS4 en XONE een Split-screen multi player modus

Andere uitvoeringen

Don't Starve Megapack

30 apr 2018
bestel nu!!
34,99 €

Don't Starve Megapack

20 apr 2018
bestel nu!!
24,98 €