Dissidia Final Fantasy NT

Foutje gevonden?
Dissidia Final Fantasy NT PlayStation 4
Dissidia Final Fantasy NT
Uit sinds dinsdag 30 januari 2018
 
7 prijzen gevonden van 13,00 € tot 43,43 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 10 juli 2020
Laatste controle op vrijdag 10 juli 2020

Over Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix presenteert DISSIDIA FINAL FANTASY NT

Een nieuwe en verfrissende, teamgebaseerde brawler die in samenwerking met Team Ninja van KOEI TECMO GAMES is gemaakt! De game combineert vloeiende gameplay met FINAL FANTASY-personages en adembenemend fraaie werelden uit de 30-jarige geschiedenis van de franchise. DISSIDIA FINAL FANTASY NT verwelkomt elke gamer in de online gevechtsarena voor een compleet nieuwe stijl van competitieve gameplay.

Kies uit meer dan 20 legendarische personages om 3vs3 mee te strijden. Gebruik bekende summons als Ifrit, Shiva en Odin om de tegenpartij te overweldigen en het tij van elke strijd te keren.

Kenmerken:

  • Unieke 3vs3 -arena - Strijd samen met je teamgenoten, gebruikmakend van de hele map. Zowel strategische als tactische plannen kunnen goed uitpakken - maar teamwerk is altijd de sleutel tot de overwinning!
  • Alles wat je als FINAL FANTASY-fan maar kunt wensen - Ruim twintig speelbare FINAL FANTASY-legendes. Meer dan tien iconische gevechtsarena's. Legendarische summons. Dit is het ultieme eerbetoon aan 30 jaar FINAL FANTASY.
  • Er is een spelstand voor elke speler - Of je nu alleen speelt of met anderen, er is een spelstand voor elke gelegenheid. Competitieve online-wedstrijden*, custom lobbies voor alleen vrienden, offline mode, practice mode, het zit er allemaal in.
  • Hoe meer je vecht, hoe meer je krijgt. Na elk gevecht ontvangen spelers ervaringspunten en gil. Daarmee kunnen ze nieuwe skills krijgen en hun personage naar eigen smaak aanpassen.
  • Alleen de dapperste spelers overleven- Het bravery-gevechtssysteem biedt een veel diepere en methodische benadering van het vechtspellengenre, waarbij het niet aankomt op geluk maar op vaardigheden. De beste manier om te winnen is door bravery points te verzamelen en vervolgens critical HP-aanvallen op je tegenstander los te laten.
  • Spelen via netwerk vereist PlayStation Plus-abonnement

Andere uitvoeringen