Deer Hunter Reloaded

Foutje gevonden?
Deer Hunter Reloaded PlayStation 4
Deer Hunter Reloaded
Uit sinds dinsdag 31 oktober 2017
 
5 prijzen gevonden van 12,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 3 december 2019
Laatste controle op donderdag 12 december 2019

Over Deer Hunter Reloaded

Deer Hunter Reloaded is een 1st person op jagen gebaseerd simulatiespel van de Nr.1 jacht franchise in de wereld.

In Deer Hunter Reloaded ervaart de speler een authentiek jachtervaring op bekende jachtgronden in Noord-Amerika op de vlaktes van West Texas naar het ruige terrein van Alaska. Zoek en jaag op verschillende big game dieren zoals jonge herten, ezels, steenbokken, schappen, elanden en nog veel meer. Neem deel aan begeleidende jachttours om zo een professionele jager te worden.

De niveaus worden gaandeweg steeds lastiger in realistische omgevingen, levensechte jacht scenario's en jachtdieren die realistisch vluchtgedrag vertonen. De AI van het spel geeft dezelfde in hart-bonzende actie als bij het echte jagen!

  • 4 regios met o.a. Texas, Colorado & Alaska. Elke regio heeft ieder minimaal drie specifieke jachtdieren: jonge herten, ezels, schapen, eland, kodiak beren.
  • Bij jachtvangsten: in elke regio is er ook vederwild beschikbaar, met inbegrip van verschillende soorten eenden/ganzen. Deze eenden jacht is een populaire onderdeel vanjachtgames.
  • Gevaarlijke dieren kom je tegen in elke regio
  • Levels lopen gaandeweg in moeilijkheid op waarbij er waardevolle uitbreidingen voor karakters, wapens en regios verdiend kunnen worden.
  • Dagelijkse en wekelijkse wedstrijden om geld bonussen te winnen