Death Stranding

Foutje gevonden?
Death Stranding PlayStation 4
Death Stranding
Pre-order voor vrijdag 8 november 2019
 
6 prijzen gevonden van 58,95 € tot 66,96 €
Laatste prijswijziging op donderdag 17 oktober 2019
Laatste controle op zaterdag 19 oktober 2019

Over Death Stranding

Leven en dood Beleef een avontuur dat je nog nooit eerder hebt gezien — van de legendarische game-ontwerper Hideo Kojima. Speel als de alledaagse Sam Bridges terwijl hij het opneemt tegen een dodelijke en mysterieuze wereld waar de dood overal op de loer ligt. Death Stranding is een unieke en onvergetelijke game met een sterrencast, waaronder Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Guillermo del Toro. Let op: definitieve releasedate is nog niet bekend, 31 december 2018 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is.
Leven en dood
Beleef een avontuur dat je nog nooit eerder hebt gezien — van de legendarische game-ontwerper Hideo Kojima. Speel als de alledaagse Sam Bridges terwijl hij het opneemt tegen een dodelijke en mysterieuze wereld waar de dood overal op de loer ligt.

Death Stranding is een unieke en onvergetelijke game met een sterrencast, waaronder Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Guillermo del Toro.

Let op: definitieve releasedate is nog niet bekend, 31 december 2018 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is.