Death Stranding

Foutje gevonden?
Death Stranding PlayStation 4
Death Stranding
Pre-order voor maandag 31 december 2018
 
7 prijzen gevonden van 62,48 € tot 67,90 €
Laatste prijswijziging op donderdag 25 oktober 2018
Laatste controle op zondag 9 december 2018

Over Death Stranding

Leven en dood Beleef een avontuur dat je nog nooit eerder hebt gezien — van de legendarische game-ontwerper Hideo Kojima. Speel als de alledaagse Sam Bridges terwijl hij het opneemt tegen een dodelijke en mysterieuze wereld waar de dood overal op de loer ligt. Death Stranding is een unieke en onvergetelijke game met een sterrencast, waaronder Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Guillermo del Toro. Let op: definitieve releasedate is nog niet bekend, 31 december 2018 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is.
Leven en dood
Beleef een avontuur dat je nog nooit eerder hebt gezien — van de legendarische game-ontwerper Hideo Kojima. Speel als de alledaagse Sam Bridges terwijl hij het opneemt tegen een dodelijke en mysterieuze wereld waar de dood overal op de loer ligt.

Death Stranding is een unieke en onvergetelijke game met een sterrencast, waaronder Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Guillermo del Toro.

Let op: definitieve releasedate is nog niet bekend, 31 december 2018 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is.