Dead Island: Definitive Collection - Slaughter Pack

Foutje gevonden?
Dead Island: Definitive Collection - Slaughter Pack PlayStation 4
Dead Island: Definitive Collection - Slaughter Pack
Uit sinds vrijdag 24 november 2017
 
Laatste prijswijziging op dinsdag 26 november 2019
Laatste controle op donderdag 23 januari 2020

Over Dead Island: Definitive Collection - Slaughter Pack

Keer terug naar de paradijselijke nachtmerrie waarmee het allemaal begon, met de ultieme Dead Island Limited Edition Gift Set. Deze gift set omvat: - Dead Island Definitive Edition. - Dead Island Riptide Definitive Edition. - Dead Island Zombie Retro Revenge. - Popcorn Suicide Zombie figurine (15cm). - Motorized Corpse Grinder (hand ventilator). - Zombie Poster. Dead Island en Dead Island Riptide volledig heropgebouwd in de next gen versie van Techlands Chrome Engine, inclusief tal van nieuwe grafische effecten: Hogere kwaliteit textures: De textures zijn opnieuw gemaakt in een hogere resolutie en de kwaliteit ervan is op alle fronten verbeterd Fotorealistisch nieuw belichtingssysteem: Het belichtingssysteem in de game is sterk verbeterd, waardoor de prachtige tropische omgevingen veel levensechter overkomen Fysiek gebaseerde shading: Op basis van de nieuwste versie van de Chrome Engine zijn nieuwe fysiek gebaseerde shadingtechnieken gerealiseerd die de modellen en objecten in de game een fraaier aanzien geven, dit doordat ze realistischer op verschillende lichtomstandigheden reageren. Beeldverbeteringen via anti-aliasing: De toevoeging van meer geavanceerde anti-aliasing betekent dat consolespelers Dead Island nu kunnen ervaren zonder lelijke jaggies waardoor de hele game beter oogt. Verbeterde game models en geometry assets: Alle belangrijke geometry assets (bijvoorbeeld: NPCs en modellen van personages) zijn aanzienlijk in kwaliteit verbeterd. HBAO en motion blur effects: De introductie van Horizon-based Ambient Occlusion voegt een extra laag diepte en realisme toe aan de wereld door een betere implementatie van objectschaduwen, terwijl de gloednieuwe motion blur-effecten de spelervaring een meer filmachtig gevoel geven. Aangepaste user interface: De bijgewerkte user interface zorgt voor een meer consistente uitstraling van Dead Island en Dead Island Riptide, zodat de ervaring van beide games beter op elkaar aansluit. Op maat gemaakt voor de current-gen consoles: De Dead Island Definitive Collection benut uiteraard de nieuwste consolefuncties zoals Online 4 Player Co-op, PS Vita Remote-Play (PS4), Share-Play (PS4), streaming en recording. Power Fists Power-up: Tenslotte heeft de onofficiele, maar zeer populaire Power Fists PC-mod ook nog eens zijn weg gevonden naar beide producten. Stoot je een weg door de chaos met deze krankzinnigste power-up ooit. Maar wacht er is meer. Geheel nieuw is de side-scrolling / endless runner action game Dead Island Retro Revenge. Dead Island Retro Revenge features in het kort: - Retro-uitstraling met melee-based combat. - Inclusief leaderboards, achievements en verrassende diepgang. - Belaag zombies met power-ups, superaanvallen en een combosysteem.

Keer terug naar de paradijselijke nachtmerrie waarmee het allemaal begon, met de ultieme Dead Island Limited Edition Gift Set.

Deze gift set omvat:

 • Dead Island Definitive Edition.
 • Dead Island Riptide Definitive Edition.
 • Dead Island Zombie Retro Revenge.
 • Popcorn Suicide Zombie figurine (15cm).
 • Motorized Corpse Grinder (hand ventilator).
 • Zombie Poster.

Dead Island en Dead Island Riptide volledig heropgebouwd in de next gen versie van Techlands Chrome Engine, inclusief tal van nieuwe grafische effecten:

 • Hogere kwaliteit textures: De textures zijn opnieuw gemaakt in een hogere resolutie en de kwaliteit ervan is op alle fronten verbeterd
 • Fotorealistisch nieuw belichtingssysteem: Het belichtingssysteem in de game is sterk verbeterd, waardoor de prachtige tropische omgevingen veel levensechter overkomen
 • Fysiek gebaseerde shading: Op basis van de nieuwste versie van de Chrome Engine zijn nieuwe fysiek gebaseerde shadingtechnieken gerealiseerd die de modellen en objecten in de game een fraaier aanzien geven, dit doordat ze realistischer op verschillende lichtomstandigheden reageren.
 • Beeldverbeteringen via anti-aliasing: De toevoeging van meer geavanceerde anti-aliasing betekent dat consolespelers Dead Island nu kunnen ervaren zonder lelijke jaggies waardoor de hele game beter oogt.
 • Verbeterde game models en geometry assets: Alle belangrijke geometry assets (bijvoorbeeld: NPCs en modellen van personages) zijn aanzienlijk in kwaliteit verbeterd.
 • HBAO en motion blur effects: De introductie van Horizon-based Ambient Occlusion voegt een extra laag diepte en realisme toe aan de wereld door een betere implementatie van objectschaduwen, terwijl de gloednieuwe motion blur-effecten de spelervaring een meer filmachtig gevoel geven.
 • Aangepaste user interface: De bijgewerkte user interface zorgt voor een meer consistente uitstraling van Dead Island en Dead Island Riptide, zodat de ervaring van beide games beter op elkaar aansluit.
 • Op maat gemaakt voor de current-gen consoles: De Dead Island Definitive Collection benut uiteraard de nieuwste consolefuncties zoals Online 4 Player Co-op, PS Vita Remote-Play (PS4), Share-Play (PS4), streaming en recording.
 • Power Fists Power-up: Tenslotte heeft de onofficiele, maar zeer populaire Power Fists PC-mod ook nog eens zijn weg gevonden naar beide producten. Stoot je een weg door de chaos met deze krankzinnigste power-up ooit. Maar wacht er is meer. Geheel nieuw is de side-scrolling / endless runner action game Dead Island Retro Revenge.

Dead Island Retro Revenge features in het kort?

 • Retro-uitstraling met melee-based combat.
 • Inclusief leaderboards, achievements en verrassende diepgang.
 • Belaag zombies met power-ups, superaanvallen en een combosysteem.