Darksiders III

Foutje gevonden?
Darksiders III PlayStation 4
Darksiders III
Uit sinds dinsdag 27 november 2018
 
5 prijzen gevonden van 29,98 € tot 59,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 25 mei 2020
Laatste controle op woensdag 27 mei 2020

Over Darksiders III

Darksiders III is het langverwachte derde hoofdstuk in de alom bejubelde Darksiders franchise. Keer terug naar een apocalyptische Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de zeven hoofdzonden te vinden en te elimineren. Fury, de meest onvoorspelbare en raadselachtige van de Vier Ruiters van de Apocalyps, moet nu zien te slagen waar velen hebben gefaald - de machten die nu de Aarde teisteren weer in evenwicht brengen. Kenmerken: - Speel als Fury, een magier die op haar zweep en magie moet vertrouwen om het evenwicht tussen goed en kwaad op aarde te herstellen. - Gebruik Fury's magie om haar verschillende vormen te ontketenen, die elk toegang geven tot nieuwe wapens, moves en andere vaardigheden. - Verken een open, levende spelwereld om de waarheid te ontdekken achter de Apocalyps. - Versla de zeven hoofdzonden en hun dienaren, die varieren van mystieke schepsels tot ontaarde monsters. - Verken post-apocalyptische omgevingen in Darksiders' kenmerkende grafische stijl, die je meenemen van de hemel naar de diepten van de hel, geteisterd door oorlog en verval en overwoekerd door de natuur.

Darksiders III is het langverwachte derde hoofdstuk in de alom bejubelde Darksiders franchise. Keer terug naar een apocalyptische Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de zeven hoofdzonden te vinden en te elimineren. Fury, de meest onvoorspelbare en raadselachtige van de Vier Ruiters van de Apocalyps, moet nu zien te slagen waar velen hebben gefaald - de machten die nu de Aarde teisteren weer in evenwicht brengen.Kenmerken:

- Speel als Fury, een magier die op haar zweep en magie moet vertrouwen om het evenwicht tussen goed en kwaad op aarde te herstellen.

- Gebruik Fury's magie om haar verschillende vormen te ontketenen, die elk toegang geven tot nieuwe wapens, moves en andere vaardigheden.

- Verken een open, levende spelwereld om de waarheid te ontdekken achter de Apocalyps.

- Versla de zeven hoofdzonden en hun dienaren, die varieren van mystieke schepsels tot ontaarde monsters.

- Verken post-apocalyptische omgevingen in Darksiders' kenmerkende grafische stijl, die je meenemen van de hemel naar de diepten van de hel, geteisterd door oorlog en verval en overwoekerd door de natuur.

Andere uitvoeringen

Darksiders III

31 dec 2018
bestel nu!!
29,98 €