Chimparty PlayStation 4
Chimparty
Uit sinds woensdag 14 november 2018
 
2 prijzen gevonden van 19,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 22 mei 2020
Laatste controle op vrijdag 3 juli 2020

Over Chimparty

Grijp je smartphone of tablet en laat je niet in de aap logeren in deze multiplayer-game voor PlayLink, waar maximaal vier spelers de strijd met elkaar aangaan in 18 knotsgekke minigames met in totaal 90 levels. Het maakt niet uit of je een beginnende gamer bent of de King Kong onder je vrienden en familie: er is voor ieder wat wils, of je nu je aap door een hoepel moet gooien of aan je rivalen moet ontsnappen tijdens een fanatiek potje tikkertje. Kenmerken: Makkelijk te leren gameplay: Je gebruikt je smartphone als controller, dus elke minigame is toegankelijk en intuitief. Maak goed gebruik van een knop op het scherm om te springen, drijven, rennen, schilderen en nog veel meer.

Geniet van vijf verschillende thema's:

Speel in een prehistorische jungle, een spookkasteel, een piratenhaven, een buitenaards landschap en het landhuis van een tovenaar, met veranderingen in de zwaartekracht, dingen die van vorm veranderen en interactieve elementen. Personaliseer je klauterkampioen: Geef je brutale aap de look van een winnaar door hoofddeksels, accessoires en schoenen te kiezen. Terwijl je speelt, kun je nog meer opties vrijspelen. Je personalisaties en je voortgang blijven opgeslagen in de Chimparty-app, ongeacht op welke PS4 je speelt. Gamemodi: Versla al je tegenstanders ongeacht de modus, met vier verschillende manieren om te spelen.

VOOR TWEE TOT VIER SPELERS:

Bordspelmodus: Bereik als eerste het doel door met dobbelstenen te gooien in verschillende minigames.

VOOR N SPELER:

Survivalmodus: Bewaar zoveel mogelijk sterren zo lang als je kunt terwijl je de minigames oefent.

VOOR N TOT VIER SPELERS:

Blitzmodus: Speel 10 snel veranderende, willekeurige games om sterren te verzamelen. De aap die aan het einde de meeste sterren heeft, is de winnaar. Aangepaste modus: Kies tussen alle 90 levels en personaliseer je sessie zoals jij dat wilt.