Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition

Foutje gevonden?
Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition PlayStation 4
Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition
Uit sinds vrijdag 4 november 2016
 
3 prijzen gevonden van 21,99 € tot 22,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 13 mei 2020
Laatste controle op maandag 25 mei 2020

Over Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition

Eén van de meest onderscheiden games in de geschiedenis is terug. Call of Duty 4: Modern Warfare® is geremasterd in high-definition en bevat nu verbeterde textures, high-dynamic range belichting en nog veel meer. Je herleeft de iconische campaign terwijl je de wereld rondreist met Capt. Price, Gaz en Soap en populaire missies uitvoert als “All Ghillied Up,” “Mile High Club” en “Crew Expendable.”

De Call of Duty®: Infinite Warfare Legacy Edition is een 2-games-in-1 pakket met daarin Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered*.
Call of Duty: Modern Warfare Remastered bevat de campaign en 10 multiplayer maps van Call of Duty® 4: Modern Warfare.

Pre-order nu Call of Duty: Infinite Warfare en ontvang:

30 dagen Early Access
Plaats een betaalde pre-order van de PS4 versie van Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition en ontvang krijg een code per e-mail waarmee je de volledige single-player 30 dagen voor release al kunt spelen! Heb je op of later dan 21 oktober gepre-orderd maar nog geen code ontvangen dan ontvang je deze 28 oktober voor 18:00.

Hellstorm Personalization Pack
Alleen bij bol.com ontvang je het Hellstorm Personalization Pack welke een Weapon Cammo en Playercard bevat. Uiterlijk op de dag van de Call of Duty release ontvang je een e-mail met persoonlijke code en instructies om dit te unlocken. Let op: op=op! Zodra deze exclusieve DLC op is vermelden wij dit hier.

BETA key
De beta voor de PS4 is inmiddels afgelopen, codes hiervoor worden dus niet meer uitgestuurd. Van 20 t/m 24 oktober is de beta vrij toegankelijk voor alle PS4 spelers.

Zombies in Spaceland Pack
Deze ontvang je op 4 november, dit bevat een unieke zombies wapen camo, geanimeerde zombies calling card & vizier en Fate & Fortune kaarten pakket.

Terminal Bonus Map
Terminal is terug! De populaire multiplayer map uit Call of Duty®: Modern Warfare® 2 heeft een bewerking ondergaan in één van de adembenemende nieuwe omgevingen van Call of Duty®: Infinite Warfare. De setting is nu een terminal voor shuttles op de maan. Zo blijft de map trouw aan het origineel en voegt tegelijk nieuwe gameplay toe. Ook visueel is de nieuwe Terminal een sprong voorwaarts.

Infinity Ward, de onderscheiden studio die aan de wieg stond van de Call of Duty® franchise, bereikt nieuwe hoogtes met Call of Duty: Infinite Warfare. Met grootschalige oorlog, epische slagvelden en filmische storytelling keert Infinite Warfare terug naar de roots van de franchise. Een authentieke Call of Duty beleving.

Call of Duty: Infinite Warfare:


Infinity Ward, de onderscheiden studio die aan de wieg stond van de Call of Duty® franchise, bereikt nieuwe hoogtes met Call of Duty: Infinite Warfare. Met grootschalige oorlog, epische slagvelden en filmische storytelling keert Infinite Warfare terug naar de roots van de franchise. Als speler word je meegenomen op een reis die voert van de aarde tot buiten onze atmosfeer. Call of Duty: Infinite Warfare biedt drie unieke game modes: Campaign, Multiplayer en Zombies.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered*:


Eén van de meest onderscheiden games in de geschiedenis is terug. Call of Duty 4: Modern Warfare® is geremasterd in high-definition en bevat nu verbeterde textures, high-dynamic range belichting en nog veel meer. Je herleeft de iconische campaign terwijl je de wereld rondreist met Capt. Price, Gaz en Soap en populaire missies uitvoert als “All Ghillied Up,” “Mile High Club” en “Crew Expendable.” In de 10 iconische multiplayer maps speel je samen met vrienden. Met de introductie van killstreaks, XP, Prestige, et cetera, was de online mode ooit verantwoordelijk voor de herdefiniëring van Call of Duty.

Call of Duty: Infinite Warfare Game Sam