Bridge Constructor Compilation

Foutje gevonden?
Bridge Constructor Compilation PlayStation 4
Bridge Constructor Compilation
Uit sinds vrijdag 12 oktober 2018
 
2 prijzen gevonden van 9,98 € tot 29,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 13 mei 2020
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over Bridge Constructor Compilation

Bridge Constructor Portal neemt Aperture Science lab testen naar nieuwe uitdagende levels. Dit pakket bevat ook de originele Bridge Constructor en Bridge Constructor Stunts. Bridge Constructor Portal benadert de wereld van Aperture Science van een volledig originele invalshoek, waarbij de speler binnenkomt als een nieuwe werknemer die is belast met het bouwen van bruggen, hellingen, glijbanen en andere constructies om de Bendies veilig over de finish te krijgen in hun voertuigen. Om de 60 testkamers op te lossen moeten spelers gebruikmaken van gadgets, waaronder portals, propulsion gel en lanceerplaten om de gevaren zoals sentry turrets, zure zwembaden en laserbarrieres te omzeilen, allemaal onder het toeziend oog en de vernietigende humor van GLaDOS. Kenmerken: - Speler is bruggenbouwer en architect. - Creeer en ontwerp unieke constructies. - Autos en vrachtwagens kunnen een proefrit maken om de constructies te testen. Zullen ze instorten als gevolg van het gewicht en de natuurkundige wetten? - Bouw indrukwekkende hellingen om het doel van elke fase te bereiken en kruip achter het stuur van de voertuigen om ze vakkundig tot het einde te manoeuvreren. - Spectaculaire stunts en vernietiging.

Bridge Constructor Portal neemt Aperture Science lab testen naar nieuwe uitdagende levels.

Dit pakket bevat ook de originele Bridge Constructor en Bridge Constructor Stunts. Bridge Constructor Portal benadert de wereld van Aperture Science van een volledig originele invalshoek, waarbij de speler binnenkomt als een nieuwe werknemer die is belast met het bouwen van bruggen, hellingen, glijbanen en andere constructies om de Bendies veilig over de finish te krijgen in hun voertuigen. Om de 60 testkamers op te lossen moeten spelers gebruikmaken van gadgets, waaronder portals, propulsion gel en lanceerplaten om de gevaren zoals sentry turrets, zure zwembaden en laserbarrieres te omzeilen, allemaal onder het toeziend oog en de vernietigende humor van GLaDOS.

Kenmerken

  • Speler is bruggenbouwer en architect.
  • Creeer en ontwerp unieke constructies.
  • Autos en vrachtwagens kunnen een proefrit maken om de constructies te testen. Zullen ze instorten als gevolg van het gewicht en de natuurkundige wetten?
  • Bouw indrukwekkende hellingen om het doel van elke fase te bereiken en kruip achter het stuur van de voertuigen om ze vakkundig tot het einde te manoeuvreren.
  • Spectaculaire stunts en vernietiging.