Black Clover: Quartet Knights

Foutje gevonden?
Black Clover: Quartet Knights PlayStation 4
Black Clover: Quartet Knights
Uit sinds vrijdag 14 september 2018
 
4 prijzen gevonden van 21,93 € tot 59,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 3 februari 2020
Laatste controle op woensdag 19 februari 2020

Over Black Clover: Quartet Knights

Black Clover: Quartet Knights is de eerste videogame gebaseerd op de gelijknamige televisiereeks. De speler kruipt in de huid van zijn favoriete personages uit de magische wereld van Black Clover en werkt strategisch samen met drie andere spelers in heftige online gevechten. Magic & Third Person Shooting - Black Clover: Quartet Knights combineert magische krachten met de gameplay van een third person shooter. Coöperatieve gameplay - Speel samen met drie vrienden en neem deel aan spannende vier-tegen-vier gevechten in drie unieke spelmodes. Tactisch gevecht - Het vergt meer dan brute kracht om een partij in Black Clover te winnen. Gebruik slimme tactieken om vijanden te verslaan. Elk personage heeft zijn eigen speelstijl en je kan kiezen uit de volgende rollen: een vechter, een schutter, een supporter en een heler. Elke klasse brengt zijn eigen sterktes en vaardigheden naar het team. Een selectie personages die elkaar aanvullen is cruciaal om de overwinning te behalen met je team!

Black Clover: Quartet Knights is de eerste videogame gebaseerd op de gelijknamige televisiereeks. De speler kruipt in de huid van zijn favoriete personages uit de magische wereld van Black Clover en werkt strategisch samen met drie andere spelers in heftige online gevechten.

Magic & Third Person Shooting - Black Clover: Quartet Knights combineert magische krachten met de gameplay van een third person shooter.

Coöperatieve gameplay - Speel samen met drie vrienden en neem deel aan spannende vier-tegen-vier gevechten in drie unieke spelmodes.

Tactisch gevecht - Het vergt meer dan brute kracht om een partij in Black Clover te winnen. Gebruik slimme tactieken om vijanden te verslaan. Elk personage heeft zijn eigen speelstijl en je kan kiezen uit de volgende rollen: een vechter, een schutter, een supporter en een heler. Elke klasse brengt zijn eigen sterktes en vaardigheden naar het team. Een selectie personages die elkaar aanvullen is cruciaal om de overwinning te behalen met je team!