Astro Bot Rescue Mission VR

Foutje gevonden?
Astro Bot Rescue Mission VR PlayStation 4
Astro Bot Rescue Mission VR
Uit sinds donderdag 11 oktober 2018
 
3 prijzen gevonden van 39,99 € tot 42,94 €
Laatste prijswijziging op zondag 5 januari 2020
Laatste controle op zaterdag 25 januari 2020

Over Astro Bot Rescue Mission VR

Platformgaming zoals je nog nooit hebt gezien Ervaar platformgames op een volledig nieuwe manier tijdens deze spannende reddingsmissie, dankzij PlayStation VR. Ga als Astro op een geweldig avontuur om zijn bemanning te redden. Dankzij de PS VR-headset bevind je je midden in de actie. Time elke sprong precies goed en verken alles — je kunt veel geheimen ontdekken tijdens je spannende missie. Vergeet niet opzij te leunen om om hoeken te kijken en paden te maken waarover je kleine robotvriendje kan klimmen. In 20 missies vol dodelijke vallen, vijanden en eindbazen ligt het lot van Astro's bemanning in jouw handen. Al je gadgets bij de hand Verander je Dualshock 4 draadloze controller in verschillende hulpmiddelen waarmee je Astro in het spel kunt helpen, van een enterhaak en waterkanon tot katapulten en dodelijke werpsterren. Zoek je een grotere uitdaging? Als je het spel wat uitdagender wilt maken nadat je het hoofdverhaal hebt voltooid, kun je 26 extra moeilijke levels vrijspelen waarmee je je platformskills kunt testen. Bouw je eigen trofeekamer Verzamel munten in het spel om de minigame met hijskraan te spelen en prijzen te winnen, zodat je een interactief diorama kunt creëren van je avonturen.
Platformgaming zoals je nog nooit hebt gezien
Ervaar platformgames op een volledig nieuwe manier tijdens deze spannende reddingsmissie, dankzij PlayStation VR.
Ga als Astro op een geweldig avontuur om zijn bemanning te redden. Dankzij de PS VR-headset bevind je je midden in de actie. Time elke sprong precies goed en verken alles — je kunt veel geheimen ontdekken tijdens je spannende missie. Vergeet niet opzij te leunen om om hoeken te kijken en paden te maken waarover je kleine robotvriendje kan klimmen.
In 20 missies vol dodelijke vallen, vijanden en eindbazen ligt het lot van Astro's bemanning in jouw handen.
Al je gadgets bij de hand
Verander je Dualshock 4 draadloze controller in verschillende hulpmiddelen waarmee je Astro in het spel kunt helpen, van een enterhaak en waterkanon tot katapulten en dodelijke werpsterren.
Zoek je een grotere uitdaging?
Als je het spel wat uitdagender wilt maken nadat je het hoofdverhaal hebt voltooid, kun je 26 extra moeilijke levels vrijspelen waarmee je je platformskills kunt testen.
Bouw je eigen trofeekamer
Verzamel munten in het spel om de minigame met hijskraan te spelen en prijzen te winnen, zodat je een interactief diorama kunt creëren van je avonturen.