Assassin's Creed: Origins - Gods Edition

Foutje gevonden?
Assassin's Creed: Origins - Gods Edition PlayStation 4
Assassin's Creed: Origins - Gods Edition
Uit sinds vrijdag 27 oktober 2017
 
Laatste prijswijziging op donderdag 2 april 2020
Laatste controle op zondag 5 april 2020

Over Assassin's Creed: Origins - Gods Edition

Reis af naar het oude Egypte, het meest mysterieuze tijdperk uit de geschiedenis tijdens een cruciale periode die de wereld heeft veranderd. Ontdek de geheimen van de grote pyramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – beschreven in verloren hiërogliefen – het ontstaan van het broederschap van de Assassins.

De afgelopen vier jaar heeft het team achter het veelgeprezen Assassin’s Creed® IV Black Flag® zich gewijd aan het creëren van een nieuw begin voor de serie. Vecht op een geheel nieuwe manier waarbij je naadloos wisselt tussen je unieke wapens en meerdere vijanden tegelijkertijd uitschakelt. Ontwikkel je eigen Assassin-vaardigheden terwijl je het volledige oude Egypte verkent, meerdere missies aanneemt en boeiende verhalen beleeft tijdens jouw reis, welke de beschaving zal veranderen.

Onthul de vergeten mythen van de Egyptische Gods met de Assassin’s Creed® Origins – Gods Collector’s Edition. Deze bevat Bayek, een beschermheer van Egypte wiens persoonlijke verhaal je zal leiden naar het ontstaan van het Broederschap van de Assassins, staand op het standbeeld van Sekhmet, de leeuwinnengodin.

Gods Edition inhoud*

Onthul de vergeten mythen van de Egyptische Gods met de Assassin’s Creed® Origins – Gods Collector’s Edition. Deze bevat Bayek, een beschermheer van Egypte wiens persoonlijke verhaal je zal leiden naar het ontstaan van het Broederschap van de Assassins, staand op het standbeeld van Sekhmet, de leeuwinnengodin.

Fysieke content

 • Hoogwaardig beeld van Bayek op Sekhmet de Godin(26 cmhoog) - Door Ubicollectibles.
 • Premium pakket in de stijl van de Egyptische goden. o De Assassin’s Creed® Origins Standard Edition, het Digital Deluxe Pack en een extra missie.
 • Artbook van de game met artworks van de artiesten van Ubisoft Montreal die hebben bijgedragen aan de creatie van de game.
 • Kaart van de gamewereld: Verken het Egypte van Assassin’s Creed® Origins met deze handgetekende replica.
 • De originele soundtrack.

Digitale content*

 • Een exclusieve missie Ambush at Sea: Neem het roer over in het gevecht voor de ruige zeeën.
 • Een extra missie: Secrets of the first Pyramids. Ontdek de geheimen van de bouw van de eerste pyramides en de mysteries die je binnen ontdekt.
 • Het Desert Cobra Pack, inclusief:
 • De Desert Cobra outfit: Sluip door het zand en sla zo snel toe als de wind met deze outfit.
 • Fangs, het paard: Dit paard jaagt je vijanden angst aan, bekleed met slagtanden.
 • Snakes on a Shield legendarische uitrusting: Deze dubbele slangen beschermen hun meester.
 • Eye of Apep legendarisch zwaar wapen: Deze slang bijt niet, maar toch doet hij je pijn.
 • The Fang, legendarische sikkel: The Fang is gemaakt om alles te versplinteren wat het aanraakt.
 • Drie extra vaardigheidspunten om de vaardigheden van jouw Assassin te verbeteren.

Omschrijving

Reis af naar het oude Egypte, het meest mysterieuze tijdperk uit de geschiedenis tijdens een cruciale periode die de wereld heeft veranderd. Ontdek de geheimen van de grote pyramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – beschreven in verloren hiërogliefen – het ontstaan van het Broederschap van de Assassins. De afgelopen vier jaar heeft het team achter het veelgeprezen Assassin’s Creed® IV Black Flag® zich gewijd aan het creëren van een nieuw begin voor de serie. Vecht op een geheel nieuwe manier waarbij je naadloos wisselt tussen je unieke wapens en meerdere vijanden tegelijkertijd uitschakelt. Ontwikkel je eigen Assassin-vaardigheden terwijl je het volledige oude Egypte verkent, meerdere missies aanneemt en boeiende verhalen beleeft tijdens jouw reis, welke de beschaving zal veranderen.