428: Shibuya Scramble

Foutje gevonden?
428: Shibuya Scramble PlayStation 4
428: Shibuya Scramble
Uit sinds vrijdag 21 september 2018
 
4 prijzen gevonden van 34,99 € tot 49,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 30 maart 2020
Laatste controle op maandag 30 maart 2020

Over 428: Shibuya Scramble

Een ontvoering in de straten van Shibuya brengt een detective, een hardnekkige journalist, een voormalig bendeleider, de hoofdonderzoeker van een grote farmaceutische fabrikant en een parttimer die in een kattenkostuum vastzit, bijeen voor een reeks evenementen die elk onverwachts plaatsvinden, schandaliger dan de vorige. Kunnen zij – of de stad zelf – de dag doorkomen? Kenmerken Echte acteurs en locaties. 428: Shibuya Scramble maakt gebruik van een mix van fotografie en live action beeldmateriaal voor een cinematische gaming ervaring die je op een wervelende tour door het centrum van Tokio trekt. Een onschuldige keuze door één karakter kan rampzalige gevolgen hebben voor een ander. Ontrafel de verhaallijnen, ontdek hoe ze zich aan elkaar verbinden en gebruik het JUMP-systeem om tussen scenario’s te schakelen terwijl vijf verhalen parallel lopen. Soms kan een verkeerde beslissing tot de juiste uitkomst leiden, of op zijn minst een vermakelijke game over. Met meer dan 50 eindes, meerdere bonusmodes en extra scenario’s is er meer in de stad dan er lijkt.

Een ontvoering in de straten van Shibuya brengt een detective, een hardnekkige journalist, een voormalig bendeleider, de hoofdonderzoeker van een grote farmaceutische fabrikant en een parttimer die in een kattenkostuum vastzit, bijeen voor een reeks evenementen die elk onverwachts plaatsvinden, schandaliger dan de vorige. Kunnen zij – of de stad zelf – de dag doorkomen?


Kenmerken
Echte acteurs en locaties. 428: Shibuya Scramble maakt gebruik van een mix van fotografie en live action beeldmateriaal voor een cinematische gaming ervaring die je op een wervelende tour door het centrum van Tokio trekt.


Een onschuldige keuze door één karakter kan rampzalige gevolgen hebben voor een ander. Ontrafel de verhaallijnen, ontdek hoe ze zich aan elkaar verbinden en gebruik het JUMP-systeem om tussen scenario’s te schakelen terwijl vijf verhalen parallel lopen.

Soms kan een verkeerde beslissing tot de juiste uitkomst leiden, of op zijn minst een vermakelijke game over. Met meer dan 50 eindes, meerdere bonusmodes en extra scenario’s is er meer in de stad dan er lijkt.